Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Eylül '09

 
Kategori
Dünya
 

Füzeye hayır

Füzeye hayır
 

konuyu anlatıyor


Fakirliğin geri kalmışlığın reel nedenlerinden en büyüklerinden birinin silah alımı olduğunu ne zaman öğreneceğiz. Hangi ülke silah alarak gelişmiş. Ne zaman bu güzelim kaynakları ülke kalkınması için kullancağız.

Yetkililerimiz ABD patriot füze sistemleri için 8 milyar dolarlık alıma hazırlanıyormuş. Bu para halkın parasısır. Partiotlar bize hangi savaşda gerek.Bu muazzam para ülkenin tüm eğitim sorununu çözer. GAP, biter milyonlarca genç iş bulur potansiyel olusuzluk sempatizanı olmaktan kurtulur.

Bu füzeleri borç parayla alıyorsun onlara kaynak aktarıyorsun ülkeyi yoksul ve IMF kıskacında bırakıyorsunuz. Bunca bilim adamımız var, harikalar yaratacak insanlarımız var , neden İran gibi olamıyoruz. Neden onlar gibi Uzun menzilli Şahap 1/2/3/4/5 füzeleri üretemiyoruz. Silahını dışardan alan hangi ülke bağımsızlığını kolay koruyabilir.

Minik Kuzey Kore aç, ama bağımsız, nükleer teknolojiye hakim, ama sonunda ABD görüşme zemini arıyor. Bize nasihat almak düşüyor. Ermeni sınırını aç, ruhban okulunu aç v.b talepler

Wasingtona gittiğinizde, ermeni tasrısını temsilciler meclisinden çek , Pelosiyi sustur, Rumalara gösteri izni verme de bakalım ne oluyor.
Füze almıyacağız uçağıda , füzeyide biz yapacağız ABD VE İNGİLİZ otomotiv devlerinin oyununa gelip cemal gürsel gibi Devrim arabasının içinde yakıt yok deyip ulusal sanayii rafa kaldırmıyacağız.

Bu füzeler ABD İranı vurduğu zaman sanırım incirlik kullanılacak. İranın buna karşı daha önce açıkladığı tavır var . Topraklarını bana karşı kullanan ülkeyi hedef alırım diye. Şahaplar Tahrandan İstanbulu vuracak kapasitede. Patriotlar bu tip şahap, sam gibi füzelere karşı kullanılıyor. Şimdi düşünceler netleşiyormu ?

Silahla olsaydı her şey kolay. Bakınız Irak'da dört yıldır çözülemiyor, ama biz dünyanın dördüncü büyük silah alıcısı olmaya devam ediyoruz hala.
 
Toplam blog
: 233
: 364
Kayıt tarihi
: 02.07.09
 
 

Satış ve pazarlama uzmanıyım. Büyük ve yerel şirketlerde bölgesel ve ulusal satış ve bayii organizas..