Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Haziran '08

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

G noktan var mı ?

G noktan var mı ?
 

Evet beyler bayanlar 2008 in en tuhaf sorusu ile karşı karşıyayız, bilim adamlarının açıklaması şaşırtıcı, G noktasını bulmuşlar fakat her bayanda yokmuş!
Bu durumda kendini bilmez kimi erkeklerin yeni sorusu ile karşı karşıya kalabilecek bayanlar şimdiden önlemini almalı.
Eğer eşiniz ya da sevgiliniz size G Noktan var mı? diye sorarlarsa şaşırmayın....
Verebileceğiniz en esprili yanıtlardan birisi ise
- Var da bulabilene
olabilir :)

Yıllardır kadın ve erkekteki G noktalarının (Zevk alma - orgazm noktalarının ) krokileri çizildi ve adresler verildi, kimileri ise bu noktaların var olmadığını iddaa etti. Bunun üzerine milli takımlara terapistlik hizmeti veren spor yazarı Turgay Renklikurt, kadınlarla ilgili yıllardır tartışılan 'G noktası' efsanesini yazdı.
Kitabın en can alıcı açıklamasını ise italyan doktorlar verdi.
Yıllar önce Alman bilim adamı Ernst Grafenberg tarafından dile getirilen G noktasını en nihayet Dr. Emmanuele Jannini ve uzmanlardan kurulu olan İtalyan ekibi bulduğunu ilan etti.

Çok özel elektronik aletlerle vajinanın içinde G Noktasını bulduklarını söyleyen Bilim adamları, bu buluşun arkasından en büyük idaayı ortaya attılar.
Nedir bu iddaa ?
Bilim adamlarının söylemi şuydu;
G noktası tüm kadınlarda bulunmamaktadır. Araştırmamız kadınların doğuştan yüzde 70-80'inde G noktası olmadığını ortaya çıkardı. Bu kadınların vajinal orgazm yaşaması mümkün değildir!'

İddaa bir yana bir gerçeği bulduklarını söylediler. İnsan oğlunun ekonomi, şiddet, sosyal hayat kompleksi yetmedi üzerine birde G noktam var mı yok mu kompleksi eklendi! Bundan önceki yazımda Teknolojinin faydalarını dile getirmiş fakat teknolojiye güvenmenin de yetersiz olduğunu söylemiştim.
Bilim adamları büyük bir keşif yapmışken insan oğluna verdiklerini derin yaranın farkında bile değiller. Yılın belki de asırın yeni tartışması ortada, G Noktan varmı ?
Yaradılışa ters düşen bu açıklama insanların eşit yaratılmadığı konusunu da gündeme getirmekte, cinsel sorun yaşayan çiftler arasına ise yeni nifak tohumları ekmektedir.

Doğruluğuna şüphe ile baktığım bu gelişme Bilim adamlarının hüsranla karşılacağı bir sözde gerçeklikten başka bir şey değildir.
Vakti zamanında Dünyanın durağan olduğu, Yaradan bir varlık olmadığını kabul eden Ateist bilim adamları bile yıllar sonra dize gelmişken bu tür açıklamaları yapan bilim adamlarının da dize gelmesi temennimdir.
Bu bilim adamları, G noktası kadınların bir çoğunda yok derken verdikleri zararın elbet farkındalardır ama bilim adına yapılan herşeyi makul görmektedirler.
3. Sınıf dünya ülkelerin de çiftler arasında ki diologlar bu keşiften sonra şiddetle değişecektir.
Düşünebiliyor musunuz o dialogları ?
- G Noktan va rmı ?
- Belki de orgazm olamamanın sebebi benim .... boyutu değil senin G Noktan olmamasıdır ?
- G Noktası olmayan bir bayan ile evlenmek istemem?
ya da bayanların kendilerine sordukları sorular,
- Acaba G noktam var mı?
- Orgazm olamamın sebebi G noktam olmayışı mı ?

Belki de çok yakında boşanma sebebi olabilecek bir hale gelebilir ya da Yaradan'a isyan edebilecek bayanlar olabilir,
-Bana neden G noktası vermedin? Çok mu görüldü bana Orgazm olmam?
gibi...
Bu sözler bir yana bendeniz ve bir çok bilim adamını insanın eşit yaratıldığına ve eşitlik ilkesine inanır. Günümüzde bir çok bayan ise iç orgazm yaşadığını sanıp dış orgazm yaşamaktadır. Orgazmı dış iç diye seçmeyip yetinebilenler gerçek keyfi yaşayanlardır.

Bilim adamları her zaman gerçekleri söyler diye bir şey yok, umarım insan oğlu G noktası kompleksi yaşamadan mutlu bir hayat sürer...
Hem dünya da o kadar çok sorun varken, hayatını sadece cinsel ilişki üzerine kurmayan insanlar için bu meşhur G noktası o kadar sorun olmasa gerek?
Saygılarımla...
 
Toplam blog
: 60
: 506
Kayıt tarihi
: 14.01.07
 
 

Yazmak, gerçekleri belgeleri ile dile getirmek, yorumlarımı sizlerle paylaşmak için buradayım. Antal..