Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Nisan '08

 
Kategori
Mizah
 

Gaflama gaf'larlar...

Gaflama gaf'larlar...
 

Başlık bu olunca, herkesin aklına hemen şu gelecektir: Yine ne yapmış, ne söylemiş de gaf yapmış, bizim gafçı vekilimiz...?

Sayın Genç, Meclis başkanlığı kürsüsünden de, vekil olarak yaptığı konuşma kürsülerinden de, oturduğu koltuklardan da yapageldiği çıkışlarıyla ünlü bir politik simamız.

Kendine özgü "doğru" ları olan, bu doğruların tam olarak ne olduğunu kendisi de dahil kimsenin pek de bilemediği;dönemlere, devirlere göre değişen doğruların sahibi bir siyasetçi Kamer Genç..

Tunceli'nin "değişmez yazgısı", hangi partiden girerse girsin seçilmeye "mahkum" bir "halk adamı" Sayın Genç..

Gaflarıyla meşhur bu ünlümüz, bu defa da "gaf" yaptı..

Ancak bu defaki "GAF" Sayın Genç'i fena halde çarptı.

Her zaman, bilinçli ya da bilinçsiz gaflarıyla muarızlarını çarpan Genç'i bu defa GAF isimli sahte bir iş bulma şirketi tokatladı...

Haberi herkes biliyordur ama kısaca tekrarlayalım:Avrupalı bir iş bulma organizasyonu olduğunu iddia eden GAF şirketi, Sayın Genç'i arayarak, "Tuncelinin işsizi çok diye şikayet ediyorsunuz, sizin bu gayretkeşliğiniz takdire şayandır, biz de size yardımcı olmak için, şirketimize sizin Tunceli'den işçi almak istiyoruz"

Kamer Genç, bu sevindirici habere atlıyor ve Tunceliye haber salınıyor.Derhal üç yüz cıvarında işsiz tespit ediliyor.Ancak her bir işsiz öncelikle GAF hesabına 250 YTL civarında bir para yatırmak zorunda.

Sonuç:GAF diye bir şirket yok, Sayın Genç gafa gelip dolandırılmıştır.

Tunceli'li işsiz vatandaşlar için üzülmemek elde değil..Neyse ki Sayın Genç, onların paralarını ödeyecekmiş.

Ama, bu kadar gaf yaparak insanlara bulaşan Sayın Genç'e, üstelik adı da GAF olan "yalancı" bir şirketin bulaşması ibret verici bir hadise değil midir..?

Atalarımızın dediği gibi: "Sen elaleme gaf yaparsan, bir gün sana da GAF yaparlar"

Gel de atasözlerinin doğruluğuna inanma..!

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..