Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Borsa Mühendisi Serdar Şimşek

http://blog.milliyet.com.tr/borsamuhendisi

23 Ekim '19

 
Kategori
Spor
 

Galatasaray - Real Madrid/ Seri Oyna!

Maça baskılı başlayan taraf Real Madrid idi. Öyle ki daha 10 dk dolmadan 3 net pozisyon buldular. Tabi ki burada yine Muslera kalesinde devleşti

Sonra birden pozisyonlar üretmeye başladık. Özellikle seri oynadığımız, tek top yaptığımız zamanlarda ve en önemlisi top kaybı yapmadığımızda Andone ile iki önemli pozisyondan faydalanamadık. Bu pozisyonlarda ahh Falcao olsaydı demedik desek yalan olur!

Defanstan çıkarken top kaybı yapan Seri’nin hatasında geriye dönsek de, Kroos’un attığı şut yine Seri’ye çarparak Muslera’nın bile kurtaramayacağı bir gol oldu. Belhanda’nın her zamanki gibi lakayıt oynaması devam ederken, müsait bir pozisyonda kaleciye topu nişanladı. Bu şekilde de ilk yarıyı kapadık.

İkinci yarıya Donk-Feghouli değişikliği ile başladık. Ama sahanın iki kötü ismi olan Seri ve Belhanda hala oyundaydı!

İkinci yarı bir kafa vuruşu dışında pozisyonumuz yoktu desek yanlış söylemiş olmayız. Muslera’nın farkı önlemesi, Marcao’nun lakayıt oyunu sonrası defansın ne kadar kötü olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu. 

Oyunu değiştirebilecek tek oyuncu olan Emre Mor’un oyuna geç girmesi de Fatih hocanın bir hatasıydı. Belhanda’nın oyundan alırken ıslıklanması ve verdiği tepki, Galatasaray ile ilişkisinin bittiğini gösterdi. Artık devre arasına kadar kendisine takım bulunarak vedalaşılmalı!

O kadar pas hatası yaptık ki, Real Madrid bizi yenmek için ekstra bir performans göstermek zorunda kalmadı. Bu seviyedeki maçlarda tecrübe ve kişisel beceri çok önemli. Takımın hala bir oyun planı olmaması gol yollarında pozisyona girmemizi olumsuz etkiliyor. Bunu çözecek tek kişi de Fatih Terim.

Artık bu grubu 3. Bitirip Kupa-2 de yolumuza devam etmeyi düşünmeliyiz. Devre arası 2 transfer ile bu takım çok farklı bir kimliğe bürünebilir

Beni profilimde de yer alan Twitter adresim @spormuhendisi hesabımdan takip edebilirsiniz.

 

Herkese sarı-kırmızılı günler dilerim

Serdar Şimşek 

 
Toplam blog
: 98
: 237
Kayıt tarihi
: 18.08.10
 
 

Herkese selamlar, Ben Serdar Şimşek. İzmir Ödemiş doğumlu olup, Elektronik mühendisi, işletme Lisan..