Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ocak '13

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray: 0 - Vfr Aalen:1 . Galatasaray yedekleri denedi…

Galatasaray: 0 -  Vfr Aalen:1 . Galatasaray yedekleri denedi…
 

 

Antalya, Mardan Stadı'nda yağış altında oynanan mücadeleyi Galatasaray 0-1 kaybetti. Maçta Bundesliga II temsilcisi Aalen'e galibiyeti getiren golü 86. dakikada Cidimar kaydetti.

Takımlar :

Galatasaray:
Muslera – (dak.46 Eray) - Sabri , Gökhan , Dany  (Dk.46 Hakan ), Riera (Dk.72 Çağlar ) - Hamit (dak.46 Aydın), Melo  (Dk.46 Yekta ), Selçuk (Dk.46 Engin ), Emre (Dk.72 Furkan ) - Burak (Dk.46 Sercan ), Elmander (Dk.46 Umut )
Teknik Direktör : Fatih Terim

VfR Aalen: Barth  - Buballa , Grech , Hofmann , Hübner  - Junglas , Sidimar , Lechleiter , Reichwein  - Traut , Valentini
Teknik Direktör: Ralph Hasenhüttl

Gol:
86.dak. Murakami’nin pasıyla Cidimar (Aalen :1-Galatasaray: 0)

Değerlendirme:

Yoğun yağış altında Mardan Stadında oynanan maç, Fatih Terim’in takımı denemesi şeklinde geçti. Birinci devre ideal 11’i sahaya süren Terim; ikinci Devre 9 oyuncuyu değiytirdi. İkince devre sahada bambaşka bir Galatasaray vardı ama o takım da ne yazık ki yenilmekten kurtulamadı.

Galatasaray, Bundesliga 2 takımlarından Aalen'le hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Mardan Stadı'nda yağmur altında ağır bir sahada oynanan maçta Alman ekibi sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Maçın en sürpriz olayı ise 54.dak. da sahaya iki davetsiz misafir girmesiydi. İki Golden cinsi köpek sahaya yan yana girerek oyunun durmasına neden oldular. Oyuncular köpekleri sevdikten sonra görevlilere teslim ettiler.

Maçtan önce Galatasaray’a gelen iki haber vardı. .  Bir iyi haber; bir de kötü haber…
Futbolcular iyi haberle sevindiler; kötü haberle üzüldüler.

Kötü Haber :
İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Galatasaray'da Ujfalusi'den kötü haber geldi.
Düz koşu sırasında dizinde yaşadığı ağrı nedeniyle doktorlara şikayette bulunan Çek oyuncunun sol diz iç menisküsünde yırtık olduğu meydana çıkmıştı. Futbolcunun ameliyat edilmesine karar verildi. 34 yaşındaki Çek futbolcu operasyondan sonra 4-6 hafta kadar futboldan uzak kalacak.

İyi haber ise:
Ve Galatasaray'da beklenen  Sneijder'den  iyi haber geldi. Günlerdir kararı beklenen Hollandalı oyuncuyla Galatasaray 3,5 yıllık anlaşma sağlandığı anlaşıldı. Bu haber bütün sarı kırmızılı futbolcuları sevindirdi.

Devre arası hazırlıkları için 3 Ocak'tan bu yana Antalya'da bulunan Galatasaray takımı, 6 Ocak'a kadar Alanya'da kamp yapmıştı. Daha sonra kampın ikinci bölümü olarak Serik'in Belek beldesine geçen Galatasaray, bugün  (12.01.2013) Bundesliga 2. Lig takımı Vfr Aaalen ile yaptığı hazırlık maçını 1-0 kaybetti.

Bu maçla birlikte Alanya ve Antalya'daki kamp çalışmalarını tamamlayan Galatasaray, maçtan sonra uçakla Antalya Havalimanı'ndan bugün İstanbul'a geldi.

 
Toplam blog
: 2579
: 848
Kayıt tarihi
: 24.10.10
 
 

Mesleğim eğitimcilik… Şimdi artık emekli bir vatandaşım… biraz şairlik, biraz hayalcilik, biraz s..