Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Aralık '12

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray: 1- 1461-Trabzon: 2. Galatasaray kötü yenildi.

Galatasaray: 1- 1461-Trabzon: 2. Galatasaray kötü yenildi.
 

 

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında,  PTT 1. Lig takımlarından 1461 Trabzon'u  kendi sahasında konuk eden Galatasaray, ne yazık ki  yedeklerle çıktığı sahada beklemediği bir yenilgiye uğradı.

Takımlar:
Galatasaray:
Ufuk Ceylan , Sabri Sarıoğlu , Cris , Gökhan Zan , Çağlar Birinci , Hamit Altıntop  (Dk. 57 Amrabat ), Ceyhun Gürselam  (Dk. 73 Yekta Kurtuluş ), Emre Çolak , Engin Baytar , Sercan Yıldırım  (Dk. 14 Aydın Yılmaz ), Elmander .
Teknik Direktör : Fatih Terim.

1461 Trabzon:
Fatih Öztürk , Göksu Alhas , Abdulkadir Özdemir , Sercan Kaya  (Dk. 62 Gökhan Alsan ), Abdullah Karmil , Mehmet Kuruoğlu , Yusuf Erdoğan  (Dk. 84 Jebrin ), Ofoedu  (Dk. 72 Barış Memiş ), Emrullah Kokoç , Caner Osmanpaşa , Kadir Keleş.
Teknik Direktör : Mustafa Akçay

Goller :

32.dak. Trabzon’lu Sercan, takımının ilk golünü penaltıdan attı. ( 0-1)
70.dak. Emrullah, Trabzon’un 2.golünü attı. (0 – 2)
77. dak.Galatasaraylı Emre Çolak, takımının tek golünü attı ( 1 – 2)

Değerlendirme :

-Fatih Terim  başlangıçta yanlış yapmıştı. Muslera, Selçuk İnan, Melo, Riera, Dany, Burak Yılmaz, Umut Bulut ve Eboue'yi gibi oyuncuları  1461 Trabzon maçının kadrosuna almayarak, adeta bu maça önem vermediğini göstererek, yenilgiyi baştan kabul etmişti. Oysa Kupa maçlarının da önemli maçlar olduğunu üç büyüklere kim anlatacak.

-Doğru seçim Sabri  Sarıoğlu’ydu tamam. Bu maçta oynaması gerekiyordu. Fakat Selçuk İnan artık Galatasaray’ın belkemiği haline gelmiştir; onun olmadığı maçları Galatasaray kaybetmektedir. Maçtan önce, maç sırasında Trabzon’luların Selçuk İnan’gösterdikleri menfi  davranışlar, küfürler çok yakışıksızdı. Hiç yakışmadı. 

- 1461-Trabzon içinde Göksu hem olumlu futbolu, ileri arkaya yardım ve çalışkanlığı ile bu maçta adeta temayüz etti; kendini gösterdi. Alkış aldı. Esasen  Trabzon’un ikinci golünün de asistini yaptı.

-Galatsaray’da Engin Baytar belli ki iyi bir futbolcu,ama kırmızı kartlı günler onun fena halde aleyhine işlemiş, belli ki maç eksiği var. Engin maçı çıkaramadı

- İkince Devre Galatasaray maçı kendi lehine çevirmek için çok çaba gösterdi . Fatih Terim’de kendini klubede yırttı ama, bugün şans Galatasaray’dan yana değildi ve Galatasaray turdan böylece elendi.

-Galatasaray hafta sonunda Fenerbahçe ile bir derbi maçı oynayacaktır. Bunu takdir ederiz , ama  bir  Kupaya da bile bile elveda demek, ne kadar doğrudur, onu söyleyemeyiz.

-Terim çok çalıştık ama  galibiyet hakkı Trabzon’undu, iki topumuz direklerden döndü,   diyebilir; kendini savunabilir. Ama bize göre  daha başlangıçta takım teşkili doğru değildi. Yenilgi adeta baştan kabul edilmiş demekti.

-Buna karşılık Trabzon adeta canını dişine taktı, galibyeti kaçırmamak, vermemek için, elinden geleni yaptı.

-Böylece , Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında 1461 Trabzon deplasmanda karşılaşmayı 2-1 kazanıyor ve gruplara kalan taraf oluyordu.

 
Toplam blog
: 2579
: 848
Kayıt tarihi
: 24.10.10
 
 

Mesleğim eğitimcilik… Şimdi artık emekli bir vatandaşım… biraz şairlik, biraz hayalcilik, biraz s..