Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mart '11

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray, 18 Mart’ta Fenerbahçe’nin rekorunu egale edecek, yani...

Galatasaray, 18 Mart’ta Fenerbahçe’nin rekorunu egale edecek, yani...
 

Rekor kırmanın bir önceki aşaması, egale etmektir.

Galatasaray’ın eline 18 Mart’ta büyük bir fırsat, egale etmek fırsatı geçiyor. Eğer bu gerçekleşirse, Galatasaray, sonraki bir maçta rekor kıracak.

Rekor kıracak olan Galatasaray, ezeli ve korkulu rakibi Fenerbahçe’yi Lig tarihinde geride bırakacak. Avrupa Fatihi Galatasaray, böyle bir tarih daha yazacak.

Ama...

Bu rekor, rekor öncesi rekoru egale etmek, Galatasaray taraftarını sevindirmeyecek?

Hem tarih yaz, hem de sevinme...

Çünkü;

“Kabus gibi bir sezon geçiren Galatasaray, Ankaragücü deplasmanında aldığı mağlubiyetle taraftarlarını bir kez daha üzdü. Yenilgi sayısı 12’ye ulaşan Sarı-Kırmızılılar, kulüp rekorunu daha önce Belediye maçında kırmıştı! Kötü gidişi devam eden Cim Bom, bir başka rekoru daha kırma yolunda hızla ilerliyor. Bugüne dek lig tarihine bakıldığında, 3 büyükler arasında bir sezonda en fazla mağlubiyet alan ekip Fenerbahçe. Sarı-Lacivertliler, 1987-88 sezonunda 38 maçlık lig maratonunu 13 yenilgiyle kapatmıştı. Kanarya, önümüzdeki hafta Türk Telekom Arena’da oynanacak derbiden galip ayrılarak bir anlamda ezeli rakibinin bu rekoru egale etmesini sağlamayı hedefliyor.” (Fanatik)

Galatasaray, rekor egale etmesini ve rekor kırmasını sağlayacak Fenerbahçe’ye 18 Mart günü Arena’da teşekkür eder mi acaba?

Bazı insanlar, teşekkür etmeyi bilmez de.... 

 
Toplam blog
: 287
: 1147
Kayıt tarihi
: 13.07.10
 
 

1960 Ankara doğumluyum. Bir kamu kuruluşundan emekliyim. Yazmayı ve okumayı bir yaşam tarzı sayarım...