Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Kasım '08

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray, Benficayı yendi !

Galatasaray, Benficayı yendi !
 

'Avrupa Fatihi' iş başında... Galatasaray, 2000 yılında müzesine götürdüğü UEFA Kupası'nda bu sezon parmak ısırtıyor. Olympiakos zaferinin ardından, Portekiz'in güçlü temsilcisi Benfica'yı deplasmanda Emre Aşık Ve Ümit Karan'ın golleriyle yıkan Cim Bom, B Grubu'nda liderliğini perçinledi, bir üst turun kapısını da ardına kadar açtı.

Uefa temsilcimiz Galatasaray, 2.maçında karşılaştığı Benfica karşısın da Emre aşık ve Ümit karan'ın golleri ile 2-0 yenmiştir...

Galatasaray, Müthiş bir oyun sergileyerek adeta futbol dersi vermiştir Benfica'ya... İlk yarı fazla atak yapamayan Galatasaray 2.ci yarıda gol pozisyonlarını bularak değerlendirdi.

Evet, çok güzel bir oyun sergiledi Galatasaray. Ben bir Fenerbahçeli olarak, Galatasarayı tebrik ederim. İnşallah UEFA kupası'nda iyi yerlere geleceğini düşünüyorum... Benfica hayatının en iyi futbol dersini bu maçta almıştır, Benfica Teknik direktörü hamlelerini arka arkaya da yapsa bunun hiç bir faydası olmamıştır. Ve Ümit karan, Benfica Teknik direktörüne en iyi cevabı vermiştir.!

 
Toplam blog
: 9
: 1402
Kayıt tarihi
: 06.11.08
 
 

Ortaokul mezunuyum, şuan liseye devam etmekteyim. Eczacılık mesleği ile uğraşıyorum. Boş vakitlerimi..