Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Eylül '12

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray' ı iyi izleyin...

Galatasaray' ı iyi izleyin...
 

Galatasaray ligde lider.Şu an için Mancherster karşılaşmasına hazırlar diyebiliriz. Gerçekten iyi takım kurdular.Manchester karşısında yıllar öncesinde kubilay türkyılmaz lı kadro ile alınan zaferin bir benzerini yaşatabilirler.Muslera formsuz diyorlar ama böyle enternasyonel kaleciler için bu tür form düşüklükleri geçicidir. Defansa yapılan Cris takviyesi aslında yerinde.Beklemekte fayda var. Bonservissiz alınan bir çok şampiyonlar ligi maçı yapmış kalburüstü bir adam.Özellikle genç Semih ‘ e birinci ağızdan yardımcı olacak. Muslera ile aynı dili konuşuyor olması avantaj.Burda Ujfaluji de oynasaydı hakikate kaymaklı ekmek kadayıfı olurdu takım.

 

Manchester aslında kendi sahasında performans gösteren bir takım.Rakip sahada önce beraberliğe oynuyorlar.Bu takımı yenmenin en kolay yolu,iyi pas dağıtıp rakibi yormak ve rakibin koşu yollarını darakltmak.Çünkü tipik ingiliz futbolunda bilindiği gibi kanatlardan yükleniyorlar. Burada stoperlerimize en çok iş düşer. Galatasaray bu sene de gerçekten turnayı gözünden vurdu. Umut şu an için neredeyse 2 kişilik oynuyor. Her yerde o var desek yerinde..Elmander ile gerçekten iyi bir ikili olacaklar.Galatasaray eğer orta saha da o her zamanki yardımlaşmalı kolektif futbolunu oynayabilirse manchester ‘ ın çakılı defansında gedikler bulabilir.

Ben Galatasaray ‘ ın kaybetse bile güzel bir futbol oynayacağına eminim.Beraberlik veya olası bir galibiyette süpriz olmayacak. Alex Ferguson şimdiden önlem almaya başlamıştır ama bu kez biraz zorlanacak.

http://zoomlabakalim.blogspot.com/

https://twitter.com/AkdeniZZZZzzzz

 

 
Toplam blog
: 383
: 900
Kayıt tarihi
: 24.12.10
 
 

..... ..