Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Kasım '06

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Galatasaray’ lı amigo Şenol öldü...

Galatasaray’ lı amigo Şenol öldü...
 

Pazar günü Metin hocamla bilikte çalıştırdığımız Esenler Kastamonu KentYıldız takımını İST Süper Amatör Lig deki çok zor geçen bir mücadeleden sonra 2 kırmızı kart ve 2 sakat vererek, ama futbolcuların insan üstü mücadeleleriyle 2-0 kazandığımız Dikilitaş maçından sonra kulüpte, önümüzdeki maçın değerlendirmesini yaparken bir konuşma esnasında Amigo Şenol'un geçen hafta öldüğünü söylediler, o an yanımdaki Levent Akbulut arkadaşım yıkıldı kaldı, gözleri doldu, çünkü Şenol Levent' çok severdi, Fenerbahçe'li olmasına rağmen.

Galatasaray’ın Fatih Terim zamanındaki kadrosundan Evren, Okan, Hakan Şükür, ve diğer futbolcuların tanıdığı hem içerde, hem deplasman da hiç bir maçı kaçırmayan Şenol, genç yaşında ciğerlerinden geçirdiği rahatsızlık sonucu geçen hafta hakkın rametine kavuşmuş, allah rahmet eylesin.

Geçen sene Esenler Kastamonu KentYıldız’ın İST 1. Amatör Kümede şampiyon olduğu maçlara gelmişti, ve gerçekten desteği, espirili kişiliği ile şampiyonluğa renk ve neşe katmıştı.Her alınan galibiyetten sonra fytbılcuların otobüsünde şov yapardı.Kulüp gecesinde de ilgi odağıydı.

Yine Televizyonlarda Haluk Bilginer’in başrolünü paylaştığı “Eyvah Bababam “ dizisinde de bir kaç bölümde rol almıştı. ”Eyva Babam” dizisinde vadedilen ücretide hep alamadaığını söylerdi.

Kendisi Galatasaray'ın tüm idmanlarına Florya ya giderdi, tüm futbolcular onunla ilgilenir, her zaman ona maddi manevi yardım ederelerdi. Özellikle Evren’in verdiği 9 numaralı formayı sırtından çıkarmazdı. Bir gün yine Galatasaray’lı Arif, Şenol'a bir play station sözü vermiş, ama gel zaman git zaman bir türlü almamış, en sonunda patlatmış bombayı Şenol” ya Arif bunca zamandır gidip geliyorum almadın play station'ı antramana gidip gelmede harcadığım paraları biriktirsem ben kendim alırdm “demiş..

Esenler Kastamonu Kent Yıldız takımıyla birkaç sezon önce Kastamonu Bozkurt’a kampa katılır. O dönemki yönetici Levent Akbulut onun takıma hem moral, hemde bazı işlere yardımcı olsun diye yanında kampa götürür.Gerçekten de kıvrak zekası ile herkezi güldürür,eğlendirir. Kampta tesis sahibinin Gülşen diye bir kızı vardır, ona aşık olur, ama Gülşen’in bundan haberi yoktur,

Tabiki ona açılamaz, ada pratik bir yol bulur, Olimpiyat stadında bir Galatasaray maçında yukaraki resimdeki yazıyla aşkını ilan eder. Bu resim o zamanki Milliyet gazetesinde çıkmıştır.

İşte böyle, nedemişler hayatta bir varız, bir yokuz, hayatın bize nezaman çalım atacağı belli olmuyor. Şenol’sa 26 yaşında ama güçsüz ve zayıf bedenine yenik düştü, belki daha önce vefat edecekti ama futbol sevgisi onu buraya kadar gtürdü,ayrıca tedaviside tam zamanında başlanmamıştı, önce başlansa belki ömrü uzardı bilinmez.

Gerçek olan azraile yapılan maçta skor önceden belli....

 
Toplam blog
: 319
: 6405
Kayıt tarihi
: 14.06.06
 
 

25.08.1963 İstanbul doğumluyum. A.Ö.F İşletme mezunuyum. 8 sene profesyonel kalecilik yaptım. (Ey..