Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ekim '08

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray Olympiakos önünde

Galatasaray  Olympiakos önünde
 

UEFA kupası


Galatasaray Bu gece UEFA B grubunda Yunanistan’ın Olympiakos takımıyla, Ali Sami Yen Stadında karşı karşıya geliyor.

Şampiyonlar ligine veda eden Galatasaray UEFA da yoluna devam etmeye çalışacak. İsviçre’nin AC Bellinzona takımını 4-3 ve 2-1 lik skorlarla devre dışı bırakan Galatasaray şimdi Olympiakos ile karşı karşıya. Yunan takımı kolay yutulur bir lokma değil ancak saha ve seyirci avantajı Galatasaray için etkin faktörler.

Bu sezon zengin bir kadroya sahip olan Galatasaray UEFA’ya büyük önem veriyor. Servet Çetin, Meira, Lincoln ve Milan Baros’un ilk onbirde yer alması kesin gibi

Olympiakos 6. Haftada ligde 16 puanla lider durumda bulunuyor. İki takım en son 2003-2004 sezonunda şampiyonlar liginde karşılaşmışlar ilk maçı 1-0 alan Galatasaray ikinci maçta 3-0 kaybetmişti.

Bütün dikkatler skibbe’nin üzerinde takımı nasıl oynatacağı merak konusu , ilk dakikalarda takımlar temkinli oynayarak birbirlerini yoklayacaklar. Hücumu düşünen Galatasaray rakibin kotrataklarına maruz kalabilir zira Libero Servet Çetin’in bu maçta fazla ileriye çıkması defans göbeğinde zafiyet yaratabilir. Zor bir maç yine de Galatasaray maçın favorisi görünmekte, Milan Baros ve Lincoln ikilisini Arda Turan takviyesi ile hücuma yönelik oynatırsa skibbe sonuca gitme noktasında bekleneni yapmış olacak.

İspanyol hakemlerin yöneteceği maçta Galatasaray’a başarılar diliyoruz.

 
Toplam blog
: 181
: 1067
Kayıt tarihi
: 07.03.08
 
 

1957 Eskişehir doğumlu, Esk.A.Ü İşletme, İşbankası emeklisi, İstanbul Büyükçekmece de yaşayan, ST..