Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Şubat '12

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray:3- Beşiktaş:2 : Fatih Terim'e rağmen Galatasaray kazandı.

Galatasaray:3- Beşiktaş:2 : Fatih Terim'e rağmen Galatasaray kazandı.
 

Futbolcular, teknik direktörler ve hakem sayesinde inanılmaz zevkli bir maç izledik. Üç pozisyonu olan Galatasaray’ın 3 gol attığı bir maç oldu. Skor ne olursa olsun, Carvalhal’ı ve oyuncularını tebrik etmek lazım.

Maçın ilk yarısında Galatasaray’ın kontrolünde ancak pozisyonsuz bir maç izledik. Elmander’in golünün gelmesiyle beraber Galatasaray tuhaf bir şekilde kendi yarı alanına çekildi ve Beşiktaş’ın üstüne gelmesine izin verdi.

Maçın ikinci yarısında Beşiktaş’ın golü gelince Galatasaray yeniden rakibinin üstüne gelmeye başladı ve hemen golü buldu.

2-1’den sonra…

Carvalhal…

Carvalhal hem Portekiz’deki ilk Braga maçında hem de bu maçın ikinci yarısında yaptığı ilginç değişikliklerle maçlara damga vurdu. Galatasaray’ın ikinci golünün ardından Carvalhal sol bek İsmail’i oyundan alıp yerine Mustafa’yı oyuna sürdü. Mustafa’nın sol açığa geçmesiyle Eboue ileri çıkamamaya başladı. Beşiktaş sağ kanattan o kadar fazla gelmeye başlamıştı ki golün bir şekilde geleceği belliydi.

Fatih Terim…

Galatasaray bugün Fatih Terim’in yanlış oyuncu değişikliklerine rağmen kazandı. Galatasaray ikinci golü bulduktan sonra Fatih Terim Necati’yi çıkararak oyuna Riera’yı aldı ve tek forvete döndü. Zaten Beşiktaş’ın Galatasaray’ın üzerine gelmesi bu dakikadan sonra başladı. 2-2’den sonra Baros oyuna girince Galatasaray oyunu yeniden rakip sahaya yıktı.

İki Takım da Kazanabilirdi…

Maçın son dakikalarında tüm riskleri alan Galatasaray Beşiktaş üzerinde baskı kurarken Beşiktaş etkili konta ataklarla etkili oldu. Gole de çok yaklaştı. Bu maçı son dakika golüyle Galatasaray kazanmış olsa bile Beşiktaş da maçı en az Galatasaray kadar hak etti.

Galatasaray’ın Coşkusu Müthiş…

Galatasaray ligi en çok isteyen takım. Oyuncular inanılmaz coşkulu. Golün ardından yaşanan sevinç aslında lig şampiyonunun hangi takım olacağını gösteriyor.

Hakem Çok İyiydi...

Fırat Aydınus çok iyi bir maç yönetti. Verdiği kararlar çok doğruydu. Özellikle verdiği avantaj kararlarıyla oyunun durmasını minimize etti.

Not: Yazıda kullandığım fotoğraf www.milliyet.com.tr adresinden alınmıştır.

 
Toplam blog
: 9
: 1199
Kayıt tarihi
: 08.01.12
 
 

Elektronik ve Haberleşme Mühendisi'yim. Futbol ilgi alanımdır.   ..