Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ocak '15

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray'a evinde şok: Galatasaray :0 - Diyarbakır BŞB :2

Galatasaray'a evinde şok: Galatasaray :0 - Diyarbakır BŞB :2
 

cnnturk.com


Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Arena’da Orta Hakem Volkan Bayarslan yönetiminde  yapılan (daha önce ertelenen) Zıraat Türkiye Kupası G Grubu 4. maçında  Galatasaray,  Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’a  2-0 yenildi. (22.Ocak.2015.Cuma: 20.30)
 
Takımlar:
 
Galatasaray: Sinan Bolat, Sabri Sarıoğlu,  Hakan Kadir Balta, Felipe Melo, Alex Teles,
Yekta Kurtuluş (Emre (46), Wesley Sneijder (Emrecan(73), Olcan Adin, Bruma, Selçuk İnan,, Goran Pandev (Umut Bulut (46).
 
Teknik Direktör : Hamza Hamzaoğlu.
 
Diyarbakır BŞB. : Serkan İpek, Samet Yeniceli, Kamil Icer, Emre Hasan Balci, (50')
Abdullah Çetin, Ercument Balıkçı, (3'), Ercan Çapar, Yusuf Yağmur, Mansur Calar (Önder (78), Sadat Şahin (Caner Erdoğan (73), Ertan Koç (Mehmet,(46)
 
Teknik Direktör : Ismet Tasdemir
 
Goller:
 
3.dk. Diyarbakır BŞB Ercan Çapar ile golü buluyor. Ceza sahası dışından atılan şutla top ağlara gidiyor.
90+3.dk. Diyarbakır BŞB’dan Yusuf’un ayağıyla ikinci gol geliyor. (GS.: 0 – Diyarbakır BŞB : 2)
 
Değerlendirme :
 
Bu maçta  alınan sonuç, Galatasaray’ın yeni Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu için, evdeki hesabın çarşıya uymayacağını gösteren sürpriz bir sonuçtu.
 
Galatasaray’ın geniş bir kadrosu var ama bu kadroyu etkin olarak kullanamıyor. Neden?
 
H.Hamzaoğlu henüz işe hakim olamadı mı; yoksa GS.lı Yöneticiler uyuyorlar mı? Yoksa gerçekten Kadro yetersiz mi?
 
Galatasaray’a ne yaptığını bilen insanlar gerekir. Yöneticilerin ve T.Direktörün takıma hakimiyeti esastır. Her zaman işler iyi niyetle yürümez.  Her şeyi oluruna bırakırsanız; bu sonuçlar da kendiliğinden gelebilir.
 
Oyuncularda genellikle , “Kupa maçları pek de önemli değil,” düşüncesi vardır. Bunu kırmak gerekir. Çünkü görüyoruz ki, Kupa maçlarında her zaman sürpriz sonuçlar alınabilmektedir. Bu maçta olduğu gibi.
 
Galatasaray,  River Plate ile oynanan maçta sakatlanan Burak Yılmaz ve Semih Kaya ile Koray Günter ‘dan mahrum olarak sahaya çıktı. . Bu anlaşılır bir durumdur ama onun yerine gelecek insanların onların yerini doldurabilmesi gerekir. 
Hayati Hamzaoğlu’nun aldığı önlemler sonucu değiştirmeye yetmiyor.
 
Bu arada söyleyelim , Galatasaray’da da Sneijder’in havasından geçilmiyor. Çok iyi futbolcu takımını kurtaran futbolcudur. Hani nerede?
 
Sonra niçin Umut Bulut yerine maça Pandev’le başlandı. Adet olsun diye mi? Bu takım Umut’a güvenmeyi ne zaman öğrenecek?
 
Sari kırmızılılar maçtan ne yazık ki  2-0 yenik ayrıldılar. Ne demişler büyükler : Dimyata pirince giden evdeki bulgurdan olabilir…” Vaziyet öyle. Hatanın ve hataların nerede olduğunu görüp gösterecek gözlere ihtiyaç var. Galatasaray’da H.Hamzaoğlu yeterli olmaz. Analistlerinizi sağlam tutmalısınız. 
 
 
Toplam blog
: 2579
: 848
Kayıt tarihi
: 24.10.10
 
 

Mesleğim eğitimcilik… Şimdi artık emekli bir vatandaşım… biraz şairlik, biraz hayalcilik, biraz s..