Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Aralık '13

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray Araya Mutlu Girdi

Galatasaray Araya Mutlu Girdi
 

 

İlk yarının son maçında Kayseri Erciyesspor’u deplasmanda güzel bir oyunla 3-1 mağlup eden Galatasaray, devre arasına mutlu girdi.

Galatasaray’ın maça golle başlaması sarı- kırmızılıların işini en baştan kolaylaştırdı. Sneijder’in gol vuruşundaki becerisini de eklememek saygısızlık olur.

Derken arka arkaya gelen gollerle skor bir anda 3-0 oldu ve devre de bu skorla bitti.

Galatasaray ilk yarıda hiç zorlanmadı. Sarı- kırmızılılarda defans dörtlüsünün önünde Melo ve Selçuk oynuyordu. Onların önünde de sağda Bruma çakılı oynadı. Sneijder, Burak ve Drogba ise sürekli yer değiştirdiler. Bu durum Galatasaray’a ciddi bir hareketlilik kazandırdı. Bu dörtlüden Bruma ikinci yarı sola geçti, sonra da yerini Umut’a bıraktı.

Ev sahibi Kayseri Erciyesspor ise ilk yarıda tam bir felaketti. Hikmet Karaman ikinci yarıya Turgay Bahadır ile başladı. Ayrıca 4-2-4 diyebileceğimiz bir şekilde daha çok hücumu düşünen bir anlayışa büründüler ve sahaya daha iyi yayıldılar. Bunun sonucunda da ikinci yarıya çok iyi başladılar. Arka arkaya Galatasaray kalesini yoklayan Kayseri Erciyessporlu futbolcular 54.dakikada Yasin Öztekin ile golü buldular.

Galatasaray bu paniği çabuk atmasını bildi. Sarı- kırmızılılar topu daha çok ayaklarında tuttular ve 60.dakikadan itibaren yeniden oyunda üstünlüğü ele geçirdiler. Maçın sonuna kadar da birçok pozisyon buldular.

Bununla birlikte Galatasaraylı futbolcular ikinci yarıda kalelerinde yaşadıkları tehlikelerden ciddi dersler çıkarmalılar.

Galatasaray güzel bir oyunla hak ettiği bir galibiyet aldı. Cim Bom son haftalarda umut verici futbol oynamaya ve skorlar almaya başladı. Sarı- kırmızılılar doğru takviyeler yapabilirlerse ligin ikinci yarısını daha verimli geçirebilirler.

tolgaersari@hotmail.com

https://twitter.com/tolgaersari

https://www.facebook.com/tolgaersari

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..