Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mayıs '15

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray bayrağı bırakmıyor. Galatasaray: 1 - Gençlerbirliği: 0

Galatasaray bayrağı bırakmıyor. Galatasaray: 1 - Gençlerbirliği:  0
 

kralspor.ensonhaber.com


Artık Süper lig maçları seyircinin ve taraftarların yüreklerini kaldırıyor , çünkü üç büyükler birbirlerini ısırmak için fırsat kolluyorlar.. Galatasaray bu kurtlar sofrasında hiçbir sese aldırmadan, burnunu dikmiş ileri doğru gidiyor.
 
Başta komutan Hamza Hamzaoğlu; yanında alemdar Abdurrahim Albayrak  ve kaptan Selçuk İnan uygun adım Şampiyonluğa doğru gidiyorlar. Peşlerinde koca bir Galatasaray ordusu… Bütün futbolcuları ve taraftarlarıyla.
 
Bu maçta metrolar adam almadıda Abdurrahim Albayrak bütün otobüs ordusunu seferber ederek bütün İstanbul’lu Galatasaray seyircisini 
 
Takımlar :
 
Hakemler: Halis Özkahya, Mustafa Emre Eyisoy, Hakan Yemişken
Galatasaray: Sinan Bolat, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Hakan Balta, Telles, Yasin Öztekin, Selçuk İnan (Dk. 15 Hamit Altıntop-Dk. 85 Olcan Adın), Melo, Sneijder, Umut Bulut, Burak Yılmaz (Dk. 90+4 Yekta Kurtuluş)
 
Teknik Direktör: Hamza Hamzaoğlu
 
Gençlerbirliği: Ferhat Kaplan, Hakan Aslantaş, Ahmet Yılmaz Çalık, Ferhat Görgülü, Uğur Çiftçi, El Kabir, Gosso, Petrovic (Dk. 84 Tomic), Mervan Çelik (Dk. 77 İrfan Can Kahveci), Stancu, Hleb (Dk. 77 Landel)
 
Teknik Direktör:Mesut Bakkal
 
Gol:
 
67.dk. Sneijder (Galatasaray)
 
Değerlendirme:
 
Süper lig’in 32.haftasında Galatasaray, evinde misafir ettiği Gençlerbirliği'ni, Türk Telekom Arena’da 1-0 yenerek şampiyonluk yolunda çok önemli  3 puan daha kazandı. 
 
Orta Hakem Halis Özkahya’nın yönetimindeki maçta, Galatasaray’lı seyirciler s maça zamanında yetişemeyince , Abdurrahim Albayrak’ın otobüsleriyle taşındılar. Saha ağzına kadar olmasa bile doluydu.
 
Maçlara artık Üç Büyükler için hayat memat maçları olduğundan, Galatasaray da maça büyük bir stres içinde çıktı. Bunu yaptıkları akınlarda, oynadıkları futbolde de gösterdiler.
 
Bu maçla birlikte Sabri Sarıoğlu da Galatasaray da 300. maçına çıkmış oldu.
 
İlk 5 dakika içinde Gençlerbirliği Galatasaray kalesi önüne sık sık indiler, önce Hleb’le sonra Mervan’la birer gollük pası kaçırdılar. 
 
Sonra sıra Galatasaray’a sıra geldi. Sneijder’in ortasına Burak şık bir kafa vurdu ama top dışarıya gitti. 
 
Daha sonra Yasin boş kaleye topu atamadı. 
 
44.dakikada Stancu’nun pasına tereddütte kalan Semih az kalsın Galatasaray’ın bir gol yemesine neden olacaktı ama , neyse zamanında müdahale ederek, Galatasaray’ı kurtardı.
 
57.Dakikada Umut kaleci ile karşı karşıya kalmasına karşın topu ıskaladı…
 
İkinci yarıda Galatasaray daha hakimdi, nihayet Burak’ın kafa pasını değerlendiren Sneijder sol köşeye topu gönderdi.GOLL.. Gol Sneijder’den…
 
90+4’de Stancu Galatasaray kalecisi Sinan ile karşı karşıya kaldı ama topu Sinan’a teslim etti. Bu pozisyon Galatasaray’da yürekleri ağızlara getirdi.
 
Maçın sonuna doğru Selçuk İnan, Sneijder ve Hamit Altıntop sakatlanarak sahayı terk ettiler. Gelecek hafta için durumları daha sonra anlaşılacak.
 
Galatasaray için çok önemli çok önemli iki maç kaldı. Gelecek hafta eğer Beşiktaş’ı yenersek, bu iş bitmiş sayılır… Re..Re..Re….Ra…Ra.. Ra… Ha gayret Aslan Galatasaray’lılar…
 
 
Toplam blog
: 2579
: 848
Kayıt tarihi
: 24.10.10
 
 

Mesleğim eğitimcilik… Şimdi artık emekli bir vatandaşım… biraz şairlik, biraz hayalcilik, biraz s..