Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Nisan '18

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray'da Aslar, Yedekler Derken Yevgen Seleznov Sahadaydı

Akhisarspor aslında ligde konumu çok daha yukarılarda olması gereken bir takım. Ancak takım geçen seneki kadrosundan Vazte, Rodallega, Sami, Custodio gibi pek çok yıldızını kaybetti.

Gerçi bu kayıplara rağmen Barbosa, Larrson, Henrique hamleleri gerçekten çok yerindeydi. Custodio 'nun yeri pek doldurulamadı diyebiliriz sadece. Ancak sonrasında sakatlıklar ve istikrar sorunu onların en büyük sorunları oldu.İyi bir takım olmasalar idi Fenerbahçe yi o müthiş maç sonunda yenemezlerdi.

Okan Buruk gibi Galatasaray 'ı belki de en iyi tanıyan teknik direktörlerden birine karşı oynayacaktı Galatasaray. Akhisarspor Buruk'a fazlasıyla güvendi ve inandı. Olması gereken de buydu zaten.

Galatasaray da ise durum biraz daha farklıydı. Toparlanmışlardı ligin sonuna doğru Gençlerbirliği karşısında alınan mağlubiyete rağmen... Ligin sonu da gözükmüştü uzaklardan...

Bu şartlarda zor bir maç olacağı bekleniyordu ancak Akhisarspor 'un en yetenekli bir kaç oyuncusundan biri Lopez 'in taşıyıp Muğdat a çıkardığı topa Ukrayna Milli takımının en iyi golcülerinden biri Seleznov vurunca skor bir anda değişti.

Aslında Akhisar takımı soldan Larrson ile gelmediği zaman Lopez 'in kanadından sık sık böyle pozisyonlar yaratıyordu sezon başından beri.  Galatasaray defansı böyle yakalanmamalıydı Akhisar ileri ucuna...

Galatasaray bu dakikalarda orta sahada iyi top çeviremedi.Hem oyun kurmakta hem de okumakta zorlandılar. Gomis ve Rodriguez 'in olmaması en büyük etkendi elbette. Bu ikili saha da yoksa Galatasaray'ın ofansif gücü yüzde 50 azalıyor. Bunu unutmamak lazım.

Galatasaray 'ın yediği 2 golde adeta ilk golün bir kopyası gibi.Lopez 'in yeteneği,tecübesi golü hazırladı. Seleznov fırsatı yakaladı. Galatasaray defansı zaten oyundan çok kopuktu. Ukraynalı En iyi yaptığı şeyi yaptı belkide. Kaleyi gördüğü anda çok iyi şutları olan bir forvet. Ne çok hızlı,ne de çok yetenekli. Ama nerede ne zaman olması gerektiğini bilen bir oyuncu Seleznov..

Galatasaray bu oyununu mutlaka değiştirmeli. Ligde ya da kupada güçlü,zayıf ayrımı yok..Sahaya çıkıp oynamalı.Yoksa işleri hiçte kolay değil.

 
Toplam blog
: 383
: 900
Kayıt tarihi
: 24.12.10
 
 

..... ..