Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Şubat '15

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray durmuyor: Galatasaray: 4 --- Konyaspor: 1

Galatasaray durmuyor:  Galatasaray: 4 --- Konyaspor: 1
 

izlesene com


Galatasaray, ligde 5-0 yendiği Konyaspor'u kupada da birbirinden şık gollerle 4-1 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldi.
 
Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası son 16 maçında Torku Konyaspor'u 4-1 gibi farklı bir sonuçla yenerek çeyrek finale kaldı. Galatasaray’lı  ekipte gol perdesini sakatlıktan çıkarak formasına kavuşan Burak açarken, diğer goller Sneijder (2) ve Olcan'dan geldi.
 
Takımlar :
Galatasaray : Sinan Bolat, Tarık, Chedjou, Koray, Olcan, Selçuk, Melo(75.dk.Dzemaili.), Bruma, Sneijder, Yasin (65.dk.Hamit), Burak Yılmaz (Pandev)
Teknik Direktör : Hamza Hamzaoğlu
 
TORKU Konyaspor: Felguerias, Ali Turan(69.dk.Ömer Ali Şahiner), Kokalovic, Selim, Mehmet Uslu, Mehmet Güven, Mahlangu  (69.dk Gabriel Torje), Ali Çamdalı, Kenan Özer (69.dk.Hasan Kabze), Djalma, Marica 
Teknik Direktör : Aykut Kocaman.
 
Goller:
10.dk. Sakatlıktan yeni dönen Burak’ın ceza sahası dışından attığı şık golle Galatasaray 1-0 öne geçti
16.dk.  Sneijder’den ceza sahası dışından şık bir plase golü geldi. Hollandalı skoru 2-0 yaptı.
20.dk.da  Marica’nın harika frikik golüyle Konyaspor farkı bire indirdi: 2-1.
34.dk.Bruma’nın pasıyla Sneijder bir kez daha kendisinin ikinci,takımını üçüncü golünü attı:3-1.
45.dk.ilk golün sahibi Burak’ın pasında Olcan Adın arka direkte yaptığı kafa vuruşuyla skoru 4-1 yaptı.
 
Değerlendirme :
 
Maç adeta ilk yarıda oynandı ve bitti. İlk 45 dakikada Galatasaray netice alıcı bir maç ve sanki dört gol atarak maçı ilk yarıda bitirdi.
 
17. haftada sakatlıktan yeni çıktığı Çaykur Rizespor maçında 4 dakika sahada kalabilen Burak Yılmaz, Konyaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında ilk 11’e döndü. Sakatlıktan çıkan bir diğer oyuncu Hamit Altıntop da iyileşerek 18 kişilik kadroda kendine yer buldu. 
 
Fakat Sabri Sarıoğlu henüz sahalara dönememişti.Çünkü bu sağ bekte , Galatasaray dünyanın parasını harcamış, bir yığın futbolcu almıştı ama nedense bütün gelenler Sabri’yi kesemediler. Sağ bekte  Sabri aranıyor. Bugün onun yerinde oynayan Tarık Çamdal yine yeterli bir oyun gösteremedi. Sol beke de Olcay Adın’ın kaydırılması bence olacak iş değildi ama Olcan  orada olduğu müddetçe gereğini yaptı.
 
Galatasaray’da  Selçuk gayet istekliydi. Olağanüstü gayret gösterdi.
 
Melo , çok iyi top kesti , fakat zararlı da olabilirdi. İkinci devrede Hamzaoğlu’nun onu çıkarması doğru bir davranıştı. 
Aslında Sneijder iki gayet güzel gol atıp. Futbolculuk görevini tam anlamıyla yaparken , onu takımda 90 dakika tutmak biraz riskliydi. 
 
Pandev , yine fırsat üzerinde fırsat kaçırdı.
 
Hamit Altıntop, sahaya  son derece rahat çıktı. Top oynadı mı, oynamadı mı; pek belli olmadı. 
 
Konyaspor, özellikle  ikinci devrede neticeyi kabullenmiş  halde sahada dolaştı durdu. Ama Galatasaray kalesi’ nde çok az   vardı. Özellikle ikinci devre sonucu kabullenmiş haliyle, hakem maç sonucunu düdüğüyle ilan edince en çok Konyasporlular bu sonuca 4-1 sonucuna razı oldular demektir. 
 
 
Toplam blog
: 2579
: 848
Kayıt tarihi
: 24.10.10
 
 

Mesleğim eğitimcilik… Şimdi artık emekli bir vatandaşım… biraz şairlik, biraz hayalcilik, biraz s..