Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Nisan '10

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray Fenerbahçe'yi liderlik koltuğuna oturttu

Galatasaray Fenerbahçe'yi liderlik koltuğuna oturttu
 

FENERBAHÇE


Fenerbahçe ligin bitimine 3 hafta kala ligin liderlik koltuğuna oturdu. Ligte bu hafta nasıl geçti?

Bursaspor lider geldiği İstanbul' a liderlik koltuğunu gelmişken Fenerbahçe'ye teslim etti. Ali Sami Yen' de gerek G.Saray gerekse Bursaspor takımlarının açık ve rahat futbolları ile güzel estetik tempolu bir oyun oynandı.

Genel olarak kartlar kırmızı ve sarı renktede çıksa bile centilmence oynanan bir oyun sergilendi. Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı yenmesi sonrasında hakikaten çok sert bir maç olması bekleniyordu. Beklenen olmadı. Maçın sonucu ise hiç iki takımın istemediği bir netice ile sonuçlandı: 0-0

Fenerbahçe- Kasımpaşa maçı sakin geçti. Bu maçta centilmence geçti. Hiç sertlik olmadı. Tansiyon hiç yükselmedi. İlginçtir, Hakem için çok kolay bir maçtı. Genede bana göre Özer Hurmacı'nın tutularak düşürülmesi pozisyonu penaltı idi. Maçın sonucuna göre öenmsenmeyen bu karar acaba maç 0-0 sonuçlansaydı bu kadar normal karşılanabilir miydi?

Beşiktaş - Sivasspor maçı ise normalde oldukça rahat oynanması gerekirken, son dakikaları özellikle çok tansiyonu yüksek bir maç oldu. Şimdi Sayın Kuddusi Müftüoğlu, Bobo 'ya yapılan penaltı ve son dakikada taç çizgisi bölgesinde olan faul düdüğünü çalmazsan, bu şekilde protestolara maruz kalırsın..yazık değil mi? Bu bilerek veya bilmeyerek yapılan hatalar sonucunda Hem kendine hem hakem camiasına hemde Beşiktaş seyircisine haksızlık değil mi?

Fenerbahçe lider oldu. Bu kalan maçlarda bu sakinliğini koruyarak muhtemelen Şampiyonluğa adım adım gidiyor. Herkeste artık Fenerbahçe nin şampiyonluğunu yavaş yavaş kabullenmeye başladı. Fakat son haftada kaçan şampiyonluk unutulmadı. Onun içinde işi çok sıkı tutan bir Fenerbahçe var.

Her hafta büyük heyecan yaşanan bir lig var. Ligte her takım kendi hedefine doğru ilerlemektedir. Bursaspor lige renk kattı. Şampiyon olamazsa genede alkışlanacaktır. Fenerbahçe de çok eleştirildiği halde, hatta takımın yarısı istenen futbol penformansına ulaşamadığı halde, Şampiyon olması durumunda büyük başarı yakalamış olacaktır.

Sevgi ve Saygılarımla. Toprak

 
Toplam blog
: 146
: 842
Kayıt tarihi
: 14.09.08
 
 

Ben ticaretle uğraşan biriyim. Hobilerim arasında felsefe, sinema özellikle türk sineması, spor ö..