Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ağustos '12

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray Fenerbahçe’yi on kişiyle de yener: 3-2

Galatasaray Fenerbahçe’yi on kişiyle de yener: 3-2
 

  Dün Erzurum’da iki Şampiyon takım kapıştı. Galatasaray, Fenerbahçe’ye karşı oynadığı TFF Süper Kupa karşılaşmasını 3-2 kazanarak sezona kupa ile başladı.

Takımların Kadroları: GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih Kaya, Dany, Hakan Balta, Hamit Altıntop, Engin Baytar, Selçuk İnan, Emre Çolak, Umut Bulut, Elmander

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topuz, Cristian, Mehmet Topal.

Fenerbahçe’de 17.Dakikada  Volakan Demirel omzundan sakatlanarak yerini Kaleci mert’e bıraktı.

Goller : Galatasaray : Umut Bulut (2); Selçuk İnan(1) Penaltıdan
Fenerbahçe : Alex (1) ; Kuyt (1)

Takımlar sene başı gerginliği ve hazırlıksızlığı içinde büşük bir telaş içinde iki tarafa koşup durdular. Sahada oynanan futbol eskilerin tabiriyle tam bir (Dan-Dun) futboyuldu. Kim ne yaptığını bilmediği gibi. Ne gibi taktiğin uygulandığı da belli değildi.

Fakat bu arada Galatasaray da yer alan genç futbolcu eski Trabzonsporlu Bulut bir yıldız gibi parladı. Son derece çalışkan ve akıllıydı. Aynı zamanda fırsatçı olduğunu da kanıtladı. İki gol attı, bir penaltı yaptırarak, son golün de Selçuk vasıtasıyla atılmasına sebep oldu . Bu genç futbolcunun çok iyi bir kazanç olduğu anlaşıldı.

İkinci  Yarıda Hakemin üzerine yürüyüp, Cüneyt Çakır’ın yakasına yapışan Engin Baytar bence zararlı bir futbolcu. Galatasaray yönetimnde olsam , bu futbolcuyu hemen elden çıkarırım. Galatasaray takımında böyle futbolculara gerek yok. Galatasaray efendi bir takımdır, öyle bilinir; futbolu hakemlerle oynamaz. Sinirlenmenin hiçbir alemi yok.

Fenerbahçe’de Kuyt’un çok büyük bir kazanç olduğu anlaşıldı. Çok çalışkan ve hemen kendini kale önünde bulan bir futbolcu. Fenerbahçe’de çok  iş yapacağı çok belli..

Alex, Birinci Fenerbahçe golünü atmakla hala büyüklüğünü gösterdi. Zaman zaman futbolun yönetimini de eline aldı. Takımı oynattı . Ama takımını kurtaramadı.

Aynı şey Galatasaray’da Hamit’ten bekleniyordu. Hamit ne yazık ki insiyatifi ele alamadı.Çekingendi. Yeniydi, belki ondan. Fakat Galatasaray ona çok umut bağladı, biraz daha çalışması lazım.

Erzurum’da seyirciler çok kötüydüler; her golden sonra sahaya yanıcı maddeler attılar. Taraftarlar birbiriyle kapıştı. Herkes maç esnasında çok korktu. Böyle bir yerde böyle bir maç yapmak sakıncalıydı.

Dün Galatasary hakkıyla kazandı. Yaşasın Galatasaray. Galatasaray bu yıl da Şampiyon olabileceğinin işaretlerini verdi.

 
Toplam blog
: 2579
: 848
Kayıt tarihi
: 24.10.10
 
 

Mesleğim eğitimcilik… Şimdi artık emekli bir vatandaşım… biraz şairlik, biraz hayalcilik, biraz s..