Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ekim '10

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray Frank Rijkaard'la yollarını ayırdı!

Galatasaray Frank Rijkaard'la yollarını ayırdı!
 

Galatasaray; kapıya dayanan Fenerbahçe maçına, Hollandalı teknik direktör Frank Rijkaard’ la çıkmamak için teknik heyetin görevine son verdi.

Evet, Galatasaray Frank Rijkaard, antrenör Johan Neeskens ve yardımcılarıyla yollarını ayırdı.

Galatasaray’ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ''20 Ekim 2010 tarihi itibarıyla teknik direktörümüz Frank Rijkaard, antrenörümüz Johan Neeskens ve yardımcılarıyla yaptığımız karşılıklı görüşme sonucunda yollarımızı ayırma kararı vermiş bulunuyoruz'' deniliyor.

Bildiğiniz gibi Galatasaray, Pazar günü oynanan Ankaragücü maçında hezimete uğrayıp, 4-2 yenilmişti. Yaklaşık bir buçuk dönemden beri sabredilen Frank Rijkaard’ın bu yenilgiyi futbolculara yüklemesi, kendisini sorumlu görmemesi ve umursamaz bir tavır takınarak, futbol takımının başarısızlığına çeşitli bahaneler bulması, futbolcuları sabotaj(!) yapmakla suçlaması, bana göre bardağı taşıran son damla olmuştur.

Şimdi akıllara takılan soru; Galatasaray Şükrü Saraçoğlu Stadyumuna kiminle çıkacak? Teklif götürülen Fatih Terim’le mi? Yoksa Romanya’da dört gözle haber bekleyen Hagi ile mi? Onlar olmazsa, önce futbol direktörlüğü teklifi götürülen, sonra bu teklif askıya alınan Hakan Şükür ile mi? Veya alt yapının başında bulunan Tugay Kerimoğlu ile mi?

Aslında bu belirsizlik Fenerbahçe açısından tehlikeli bir durum! Her ne kadar 10 yıldan beri Kadıköy’de kaybetmeyen Fenerbahçe, dibe vurmuş bir Galatasaray ile oynayacak olsa da, maç öncesi dikkatli olmak zorunda.

Galatasaray yaralarını Kadıköy’de sarmaya kalkarsa, Fenerbahçe’nin sargı bezi ve diğer pansuman malzemelerini(!) vermemesi gerekir!

Son bir soru da Galatasaray yönetimine; Geçen Pazar gününden bu güne kadar ne yaptınız? Takımın başına gelecek yeni bir teknik adamın futbolcular ile tanışmadan, Kadıköy’de derbi maça çıkacak olması, gelecek teknik heyeti korkutmaz mı?

Şu anda Galatasaray’da teknik direktör olarak işaret Fatih Terim’den yana!

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..