Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Mart '13

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray Gençlerbirliği maçında kral tüm çıplaklığıyla ortaya çıktı

Galatasaray Gençlerbirliği maçında kral tüm çıplaklığıyla ortaya çıktı
 

Çimlere gömülen umutlar


Galatasaray Gençlerbirliği futbol maçının yıldızı hakem Özgür Yankaya.

Hakem Özgür Yankaya' yı tebrik etmemek elde değil, büyük bir cesaret örneği gösterdi ve "olmayana ergi yöntemi" ile Türkiye'deki hakem gerçeğini ispatladı.

Türkiye'de hakem formatları içerisinde maç yönetebilen bir hakem olmadığı bu akşam ispatlanmış oldu. Bu yüzden Özgür Yankaya'yı tekrar tekrar tebrik ediyorum. Maçın son dakikaların da tartışması dahi yapılamayacak bir pozisyona penaltı çaldı. Korkusuzca çalabildi. İşte bu düdük herşeyi çok net olarak gözler önüne sermiş oldu diyebiliyorum.

Özgür Yankaya'nın kafasındaki düşünceler nelerdi? hangi psikolojik baskı altındaydı bilemiyoruz. Acaba kulaklığındaki telsize başka frekanslar mı karıştı, Mafya tehtidi altında mıydı? Onu da bilemiyoruz. Ona bu penaltıyı çaldıran neydi? Bilen var mı? Özgür Yankaya bu konuda bir açıklama yaparmı onuda bilemiyoruz.

Pozisyonun tartışmasını yapıp penaltı diyecek bir Galatasaray taraftarı çıkar mı? Bence çıkmaz, Çıkmamalı da. Geçen hafta oynanan Beşiktaş- Fenerbahçe maçındaki hakem hataları Beşiktaş'a, Akhisar-Elazığ maçındaki hakem hatası da Elazığ'a 3 puan kazandırdı. Bu maçlarda İlahi adalet tecelli etmedi.

Galatasaray- Gençlerbirliği maçında sahanın çimleri dahi penaltıyı kabul etmedi, İnkar etti. Hakemlerimiz sonuçta bir insan, hata yapabilirler, yanlış yababilirler, saygı duyarım. Futbol hatalar oyunudur, futbolcu, hakem, antrenör herkez hata yapabilirler. Fakat,

Asla korkamazlar, asla etki altında kalmazlar. Hakemler adı üsütünde Hakem; Özgür ve demokratik olmalılar, adalet ve eşitlik ilkesinden asla taviz veremezler.

Özgür Yankaya bu akşam bize birşeyler ispatlatı . bu birşeyin ne olduğunu Hepimiz öğrenmiş bulunuyoruz diye umud ediyorum.

Haksız elde edilen kazanç kazanç değildir.

Kısaca, KRAL ÇIPLAK, bunu birileri söyleyemese de ispatladı.

Saygılarımla

Ali Cantaş

 
Toplam blog
: 48
: 1239
Kayıt tarihi
: 18.01.11
 
 

Köklerim Karadenizin doğusun da doğmuş ve 1500 yıllara kadar dayanan orjinal Türk bir ailenin çoc..