Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Eylül '08

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray’ı zor günler bekliyor…

Sezona çok hızlı bir giriş yapmışdı Galatasaray. Transferler 5 senedir ilk defa taraftar da heyecan yaratmışdı. Kewell, Meira, De Sanches ve Baros. Baktığında Galatasaray her bölgeye 1 tane kaliteli yabancı oyuncu aldı.

Geçen sezon şampiyon olmuş kadroyu da eklersek bu transferle bizi güzel günlerin beklediğine inanmamak elde değildi. Başkan’da tam taraftarın istediği başkandı.

Her şey neredeyse mükemmele yakındı…

Ama beklenildiği gibi olmadı işte. Çünkü Galatasaray yönetimi mantık hatası yapmışdı. Bu hatanın aynısını geçen sezonda yaptılar. Gittiler Lincoln’ü aldılar, gittiler Linderoth’u aldılar ama Mondragon’u bırakıp çok büyük bir hata yaptılar.

Bu sene’de gidip Kewell, Meira ve Baros gibi transferler yaptılar. Ama tutup hoca olarak da Bundesliga’nın orta sıra takımlarından birinin hocasını getirdiler.

Bu şuna benziyor. Son model bir araban var. Araba’da her şey son sistem ama bu araba’yı kullanacak olan şöför acemi. Hız yapmaya korkuyor, direksiyon hakimiyeti yok. Eee bu şöförle ne olur . Ne olacak kaza yapıp arabayı berbat edecek.

Galatasaray’da böyle giderse bu araba’nın durumuna düşecek…

Ben diyorum ki gelin boşverin “Galatasaray tarihinde hiçbir hocanın defteri iki haftada dürülmemişdir” gibi boş lafları da kurtarın şu güzelim takımı.

Getirin Karpatların Maradona’sını…

Getirin tüm taraftarın taptığı o kişiyi…

Zaten sizin gözlerinizin içine bakıyor adamcağız...

O zaman görün bakalım bu araba usta ellerde nasıl kullanılıyor…

Aksi taktirde hem Galatasaray’a hem de sizin emeklerinize çok yazık olacak…

 
Toplam blog
: 12
: 446
Kayıt tarihi
: 11.08.08
 
 

İnsanın kendini anlatması için önce kendini tanıması gerekir. 22 yaşında, bilgisayar bölümünü okuyan..