Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Nisan '13

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray'ımızın önünü kesmek isteyen paslı zihniyetlere dair......

Galatasaray'ımızın önünü kesmek isteyen paslı zihniyetlere dair......
 

Evet, Dünkü Pfdk'nın

Gerek Fatih TERİM Hocamıza ve de gerekse Hasan ŞAŞ ve Ümit DAVALA Hocalarımıza verdikleri ceza; ceza değil. Adeta fırsat bu fırsattır deyip, Galatasaray’ımıza "son darbe olur belki" diyen paslı zihniyetin bir tezahürüdür. Bu paslı zihniyetlilerin kimler olduklarını Biz Galatasaraylılar çok ama çok iyi biliyoruz. İsterseniz biraz gerilere dönelim ve görülecektir ki, Galatasaray’ın önlenemeyen yükselişinin durdurulması için mutlaka Bizans Oyunlarına müracaat edilmiştir:

1- Sn. Adnan POLAT Başkanlığındaki yönetiminin beceriksiz yönetimi sayesinde ligdeki kötü neticeler alması  ile GS. Büyüklerimiz işe el koymuş ve Galatasaray Yönetimi değişmiş, Sn Ünal AYSAL Yönetiminde Profesyonel Bir Yönetim Kadrosu başa geçmiştir. Bütün GS. Camiasının-Taraftarının ortak kararı ve isteği de Fatih TERİM Hocanın takımın başına geçmesi idi. Ve tabii olarak o da oldu.

2- Geçen sezon, Tff başkanlığına fenerli Ali Aydınlar getirildi. Maksat aynı. Ne yapıp yapıp Galatasaray’ın önünü kesecek sinsi planların yapılması idi. Öyle de oldu. Durup dururken, bir  "Play Of" uygulanması yürürlüğe konuldu. Süper Ligde oynayan hiç bir kulüp  ve akli selim Spor yazar-çizerleri de bu uygulamayı istemedi. Sadece  fenerbahçe bu can simidine sıkı sık sarıldı.(6) ay sonra da M.Ali Aydınlar beyefendisi, Tff  Başkanlık koltuğundan kaçarcasına ayrıldı. Sebep belli, Aziz Yldırım'dan ültimatom gelmişti, "Fenere başkan olamazsın" diye. Sonrası malum. GS. Ligi en yakın takipçisinden 9 puan farkla Şampiyon Bitirdi. Ancak sinsi planın bir gereği olarak "Olay-Off" Sistemi devreye sokuldu ve dünyanın hiç bir yerinde görülmemiş etik ve sportmenlikle uzaktan yakından bir ilgisi olmayan ve kazanılmış (9) puanın yarısı silinerek, Lig adeta, İlk (4) sıradaki takımlarla yeniden başlatıldı.Sonuç;Galatasaray, play-of uda geçip bağırta bağırta (bir sezonda 2 kez) Şampiyon oldu.

3- Ancak Bu sezon ne oldu bilinmez, Süper Ligde oynayan bütün takımlarda bir düşüş başladı. Lig başlamadan hemen önce Süper Kupa Finalinde Erzurum’da feneri eze eze yenip Kupayı Kaldırması, takıma kiralık olarak gelen Umut BULUT'un yüksek perfornması, daha sonrada Geçen Yılın Gol Kralı Burak YILMAZ’ın da takıma katılması ile 2 ay sonra Lig de tekrar feneri yenmemiz; Galatasaray’ın bu sezon da Şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu da gözler önüne serdi.

4- Süper Ligin bu gidişatında, fenebahçe’nin kötü sonuçlar alması ve Beşiktaş’ın da aksine bir avuç futbolcusuyla zirveye tırmanması, Ligin hemen başında Galatasaray’ın Liderlik koltuğuna oturması, O Paslı zihniyetleri tekrar bir araya getirdi ve Bizans entrikalarını devreye soktular. Şanslıydılar zira Galatasaray beklenen o üstün performansını gösteremiyordu. Bu konu ve oynanan maçlar esnasında,  hakemlerin de verdiği yanlış ve ters kararlardan, alınan kötü neticelerden dolayı Fatih Hoca’nın (ki O da bir İnsandır) sinirleri gerildi.

5- İşte o paslı zihniyetlilerin beklediği an gelmişti. Ligin 2. Yarısının hemen başlaması ile Galatasaray’ın Teknik Heyetine komple ceza verildi. ASLAN; Yine Lider, yine de Şampiyonluğa koşuyor, (Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde de hiç beklenmeyen bir başarıya imza atıyordu. Sırasıyla Mancaster’i yeniyor, Daha sonra da elenmemize rağmen Dünya devi Real Madrid’e Arena’yı dar ediyordu. Bu da Türk Futbolu’nda bir ilktir) bu GS.yı  Durdurmanın tek yolu, “kaleyi içten fethetmek” zihniyetinden geçiyordu. Mersin İ.Yurdu Maçı da, bütün o kirli Bizans oyunlarının tavan yaptığı bir maç fırsatı idi. Ve öylede oldu. Maçın hakemi Abay’a hiç kızmıyorum. Zira kendisi, verilen talimatlar üzerinden adeta robotlaştırılarak sahaya çıktığı, Kırmızı kartının hangi cebinde olduğunun farkında olmamasının da inisiyatifini kaybettiğinin teyidi olduğunu ve kurbanlık koyun misali aciz durumunu ekranlardan üzülerek seyrettim.

6- Türk Futbolunun, Bu Federasyonunun beceriksiz yönetimi ve Merkez Hakem Kurulu ile adeta dibe çöktüğünü, Liglerimizin,  Futbol kalitesi ile değil olaylarla konuşulur bir hale gelmesi, ileriki yıllarda bu çıkmazdan, Türk Futbolunu kimlerin kurtaracağını şimdiden düşünür oldum ve geceleri de çoğu kez uykularımdan oluyorum.

7- Bütün bu Bizans oyunlarını kurup, senaryolaştırıp uygulamaya koyanlar; Sizde hiç akıl yok mudur? Bu yaptığınız “Galatasaray’a son bir darbe vuralım, önünü keselim” art düşüncelerinizin tezahürü cezai kararlarla;

8- Fatih TERİM Hocamız, Biz Galatasaraylıların her şeyidir. Ona gelecek en ufak bir harcama veya harcatma girişiminde, bu ülkede 10 şiddetinde deprem olur. Ve bu depreminde artçısı olmaz.                "Bir fare deliği, 10 altın eder" ata sözümüzü ezbere ezbere bitiremezsiniz.

Galatasaray’ımızı kırbaçladınız. Şimdi O Aslan Daha başka kükremeye, daha başka hızlı koşmaya ve Şampiyonluk hedefine varmak için 4. Vitese geçtiğini, bunun içinde tüm Galatasaray Camiası ve Taraftarını birbirimize kenetlendirdiğiniz için TEŞEKKÜRLER…………………………………………………………

 

 

 

 
Toplam blog
: 741
: 219
Kayıt tarihi
: 06.12.09
 
 

Aslen Şebinkarahisar-Alişar Köyü-Killik Mahallesi İmamlar (Çakmaklar) Sülalesine mensup olan Şair..