Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Eylül '11

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray'ın tadı yok

Galatasaray'ın tadı yok
 

Fotoğraf www.milliyet.com.tr adresinden alınmıştır.


Spor Toto Süper Lig’de dün Fenerbahçe’nin evinde Manisaspor ile 1-1 berabere kalmasının ardından bu akşam da Galatasaray, Karabük deplasmanında aynı skorla berabere kaldı.

( Dünkü Fenerbahçe- Manisaspor maçıyla ilgili yazıma şu linkten ulaşabilirsiniz: http://www.rthaber.com/Ödül_gibi_ceza-yazi-484---.html )

Maç Galatasaray için 14. dakikadan sonra oldukça zor bir hal aldı. Bunun nedeni kaleci Muslera’nın kırmızı kartla oyun dışı kalmasıydı.

14. dakikaya kadar kalesinde güven vermeyen Muslera, bu dakikada anlamsız bir şekilde çıkarak rakibinin üzerine bindi ve doğrudan kırmızı kart gördü.

Kaleye Ufuk geçerken Riera da kulübeye çekildi.

Zaten dağınık bir görüntü veren Galatasaray, on kişi kaldıktan sonra iyice dağıldı. İleri çıkmada sorun yaşadı. Hatta ciddi bir pozisyona bile giremedi.

Karabükspor ise ayağa iyi paslar yaptı. Böylece rakibini yordu.

İkinci yarıya Sercan’ı çıkarıp Sabri’yi alarak başlayan Galatasaray, bu yarıda da etkili olamadı. Baros’un oyuna girmesinden hemen sonra kazanılan penaltı ise sarı- kırmızılılara beraberliği getirdi.

Galatasaray’ da ciddi bir uyum sorunu dikkat çekiyor. Bir de kısa sürede çok maç yapmanın verdiği gözle görülür bir yorgunluk var. Ayrıca bu nedenden dolayı sakatlıklar da artıyor.

Karabükspor ise Barcelonavari pasları güzel yaptı. Ama skora yansıtamadı. Çünkü sadece güzel pas yaptılar. Bu pasları tehlikeli atağa dönüştüremediler. Oysa on kişi kalmış rakibi üzerinde baskı kurup onları hata yapmaya zorlayabilirlerdi. Böylece de ciddi bir skor üstünlüğü yakalayabilirlerdi. Sonuçta Karabük de vasat bir görüntü verdi. On kişi kalmış rakibini rahatsız edemedi.

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..