Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Aralık '11

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray'ın Transfer Stratejisi

Galatasaray'da Fatih Terim transferle ilgili raporunu yönetime sundu. Raporda ilk sırayı Necati Ateş aldı. Necati Ateş forvet ve forvet arkası olarak düşünülen bir transfer ve maliyeti de transferinin gerçekleşmesini olanaklı kılıyor. Bence Necati transferi çok gereksiz eğer söz konusu bölgelere yerli takviye yapılacaksa bu Gökhan Töre olmalı. Çünkü hem genç hemde çok çabuk bir futbolcu. Galatasarayın gündemindeki diğer oyuncu ise Can Arat. Gaziantepspor'lu futbolcu Galatasaray'a gelirse büyük yarar sağlar. Genç olması, fizik vemental gücü yüksek olması bu oyuncunun transferini çok cazip kılıyor.

Terim Bu oyuncuların yanı sıra Batuhan Karadeniz, Alper Potuk ve Musa Nizam'la da ilgileniyor. Bu 3 futbolcuda Terim'in yönetiminde büyük yararlılık sağlar. Batuhan'da hırçın tavırlarını Terim'in yönetiminde bırakır ve futboluna bakar.

Terim yabancı futbolcu olarak Amrabat, Taiwo'yu düşünüyor. Ki bu futbolcular doğru seçim. Ancak Terim yabancı transferini yerli transferin durumuna göre yapacak. Umarım devre arasında Galatasaray'a yararlı olacak futbolcular transfer edilir. Ben bu yönetimin bunu başaracağına inanıyorum.

 
Toplam blog
: 18
: 424
Kayıt tarihi
: 06.12.11
 
 

Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunuyum. Siyaset ve Spor ile ilgile..