Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ağustos '11

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray nereye koşuyor?

Harcanan paraların hesabı var mı? Bir bütçeleri var mı? 500 milyon borç vard . Seneye nereye gelecek? Galatasaray Türk Futbolunun temel taşlarındandır. Geçtiğimiz kötü sezona rağmen buna uygun davranılmadığını düşünüyorum. İnanılmaz yüksek transfer harcamaları yapıyor. Selçuk İnan'a verilen 21 milyon, ya da Melo'ya bir yıl için 7 milyon euro ödediği hafta 12 Milyon euroya Arda'yı satmak pek akıl işi değil. Bunun Ünal AYSAL yapımı olduğunu düşünmüyorum. Arda'yı neden kiralamadılar? Neden elde tutmadılar diye sormak bile zor geliyor? 

GS yüksek paralar ile kişilikli oyuncular aldı. Bu sezonu yeni topladıkları 10 oyuncunun ve de FT nin performansına bağladılar. Bunu yaparken de 2 sezon belki daha da fazla bir süre kazanacakları paraları harcadılar. 

Toplama takımın başarılı olduğu çok sık görülen bir iş değil. 10 yıl önce Lucescu bunu bu paranın 4 te biri ile yapmıştı. FT bir anlamda on yıl önceki Lucescu ile rekabet edecek. 

FT hırslı, kibirli ve agresif yapısı ile bu takımı nasıl yönetecek bilemiyorum. Ancak mali sorunların bu kadar çarpıcı olduğu bir dönemde bu yapı içinde başarısız olmasının sürpriz olmayacağını görüyorum. 

 
Toplam blog
: 246
: 184
Kayıt tarihi
: 08.09.09
 
 

01.04.1956 doğumluyum. İnsanca yaşamın en önemli değer olduguna inanırım. Paylaşmanın önemine ina..