Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Şubat '13

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray umarız tur atlayacaktır !

Galatasaray umarız tur atlayacaktır !
 

Şampiyonlar liginde ülkemizi temsil eden Galatasaray bilindigi gibi ilk maçından Alman ekibi Schalke 04 takımı ile 1-1 barebare kalmıştı.

Ancak bütün Türk Futbolu severleri gibi bende Galatasaray takımının rövanş maçından mutlak galiiyet alacağı inancındayım. Galatasaray takımı şuan itibari ile muhteşem yıldızlara sahip bir takım ve kesinlikle 2. maçta Almanya ekibi schalke 04 takımını eleyecektir. Ayrıca Galatasaray için Tur çok önemli. hem Şampiyonlar liginden gelecek olan paralar hemde yeni transferler için Galatasaray için mutlak tur grekiyor. Bu arada Galatasaray Uefa tarafından aklandı. Drogba'nın lisansında problem olduğunu ve Galatasaray formasıyla kendilerine karşı oynamasının kurallara uygun olmadığını iddia eden Schalke 04'ün yaptığı itirazın UEFA tarafından reddedildiği açıklandı. Kulübün resmi televizyonu GSTV'den yapılan açıklamada "UEFA, Schalke 04'ün Drogba ile ilgili yaptığı itirazı reddetti" denildi.

Schalke 04 Kulübü de yaptığı açıklamada "UEFA'nın kararına saygı duyacağız ve başka mercilere başvurmayacağız" ifadesini kullandı.

Umarız ilerisi Galatasaray için çok iyi olacaktır.
 
 
Toplam blog
: 9
: 521
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Ben 1982 yılında Gaziantep'in Şirin mi şirin İlçesi olan Yavuzeli ilçesinde dünyaya geldim ve 5 y..