Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Temmuz '15

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray Yeni Sezon Takım Planlaması

Galatasaray Yeni Sezon Takım Planlaması
 

Galatasaray


Hamza Hamzaoğlu ile yapılan 3 yıllık yeni antlaşma işin başlangıcı için güzel bir adım. Başkanın da belirttiği gibi Hamza Hoca zaten kafasında gidecek isimleri belirlemiş ve geniş bir transfer listesi hazırlamış.
 
Öncelikle gönderilmesi gereken isimler; Gökhan Zan, Aydın Yılmaz, Danny, Pandev, Dzemaili, Umut Gündoğan, Yekta, Sercan ve Hamit ilk etapta gönderilmeli ki kadroda yer açılsın ve mali yüklerinden kurtulalım. Daha sonra iyi bir para veriliyorsave Melo da gönderilebilir. Kiralık olarak da Tarık, Furkan Özçal ve Koray Günter gönderilebilir. Amrabat ise zaten Malaga'ya gitti. Yaklaşık 15 oyuncuyla yollar ayrıldıktan sonra transfer girişimlerine başlanmalı.
 
Top Class seviye 3 transfer Galatasaray için yeterli olacaktır. Bir sağ bek, bir kanat ve bir forvet. Bu mevkiiler için sözleşmesi biten futbolculara yönelenebilir. Sağ bek için Abate ve Glen Johnson isabet olur. Kanat ve forvet için ise 7-15 milyon € arası bonservislerle oyuncu alınabilir. Artık 2-3 milyonluk 9 transfer yapıp parayı çöpe atmayalım. Çok verelim az oyuncu alalım ama kafamız rahat olsun. Bilal Kısa kadro derinliği için iyi bir transfer insanların yaşı için söylediği sözler anlamsız çünkü maliyeti düşük bonservis ödenmeden alınan bir oyuncu. Kanat oyuncusu için Lucas Podolski iyi bir seçim olmuş olabilir fakat neredeyse iki sezondur doğru düzgün oynamamış olması bir soru işareti. Umarım buraya yatmaya değil eski Podolski olarak gelmiştir.
 
Muslera, Semih, Chedjou, Melo, Selçuk, Sneijder, Podolski ve Burak tartışmasız kemik oyuncular olarak kalmalı kadro derinliğinde Koray, Yasin, Emre Çolak ve Umut Bulut kadroda tutulmalı bunların haricinde herkes gidebilir ve yerlerine oyuncu transfer edilebilir.
 
Yazar: Uğur Büyük
 
Toplam blog
: 56
: 985
Kayıt tarihi
: 17.11.14
 
 

Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyoloji Bölümü 4. Sınıf öğrencisiyim. ..