Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Nisan '11

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray yine tarih yazıyor!

Galatasaray yine tarih yazıyor!
 

İşte! Gerçek Galatasaray tarihini yazanlar...


Galatasaray yine tarih yazıyor.! 

Atadan, babadan Galatasaraylı olan bana, birileri, mesela geçen yıl Galatasaray'ın bu yıl yaşadığı tarihi günleri anlatsaydı eğer, "Komik bile olmayan bu şakayı bir daha bana yapmayın lütfen" cevabını alırdı heralde güzel okuyucum benden. 

1987'de 14 yıl sonra gelen şampiyonluğu,  

1989'da Avrupa Şampiyon kulüpler kupası'nda yarı finali,  

2000'de UEFA kupası ve Süper Kupa'yı,  

2007'de Fenerbahçe'den son haftada alınan şampiyonluğu,  

1987-2010 arasında 11lig şampiyonluğu ve sayısız kupayı,  

İrili ufaklı sayısız başarıyı gören ben, bir başka başarıya "küme düşmeme" başarısına! da şahitlik edicem heralde bu gidişle. 

Frank Rijkaard gitti... Efsane George Hagi gitti... Çok iyi futbol şubesi sorumlusu; ama çok çok kötü başkan Adnan Polat gitti... Polat'ın kankası Adnan sezgin nihayet gitti... Futbolcular kaldı yadigar... 

Bu ne adaletsiz düzen böyle kardeşim! Başarısızlığın kısmi sorumlusu olan herkes gitti; arkasına bile bakamadan, öylesine bile vedalaşamadan. 

Ama bu utancın baş sorumluları futbolcular, rahatça oturabiliyor Florya'da, hiçbir sorumluluk almadan. 

Paranın en fazlasını alan onlar... Arabanın en markalısını kullanan onlar... Canının istediği fıstıkla gezen, tozan onlar... Her başarıda baş tacı, kral olan yine onlar... Ama tescillenmiş hiçbir başarısızlıkta ortada yoklar... 

Galatasaray tüm sezonu kendi altyapısından yetişmiş, formasını canından üstün gören PAF takımından çocuklarla geçirseydi eğer, eminim ki bundan çok daha başarılı olurdu. Çünkü "Önce Galatasaray" diyor o çocukların ruhu. 

Kabus daha bitmedi ne yazık ki! cimbom sevdalıları. Küme düşmek dışında yapılamayacak bakalım başka ne kaldı? Galatasaray'ın adı gitti; ruhu kaldı yadigar. 2000 Ruhunun geri gelmesine inan daha çoooook var! 

 
Toplam blog
: 1349
: 1777
Kayıt tarihi
: 30.01.11
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler veTanıtım, A.Ö.F. Adalet Yüksek Meslek ..