Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Kasım '09

 
Kategori
Güncel
 

Galatasaraya küfür eden Ercan Saatçi Hürriyete Spor Müdürü Olmuş!

Galatasaraya küfür eden Ercan Saatçi Hürriyete Spor Müdürü Olmuş!
 

Hayırlı olsun!!!


Bundan yaklaşık 1 ay önce kaleme aldığım bir yazıdır okuyacağınız. Ercan Saatçi'nin Hürriyet Gazetesi'ne Spor Müdürü olacağı duyumu üzerine yazılmıştı. Ancak editöryanın "Sayin yazarimiz, bahsettiginiz konu sizin de belirttiginiz gibi bir iddiadir. Bu nedenle okurlarimizi yaniltici bilgi vermemek adina yazinizi yayindan almak durumundayiz" diyerek reddetmesi nedeniyle yayından kaldırılmıştı. Hazır Ercan Saatçi gündemdeyken ve müdür olmuşken bu yazının tam da yeridir! Parantez içindeki yorumlar tarafımdan bugün itibarıyle eklenmiştir. Saygılar, sevgiler :))

*****

İnternette ve Facebook’ta dolaşan bir habere göre Ercan Saatçi Hürriyet Gazetesine Spor Müdürü olacakmış. Resmi olarak doğru olup olmadığını bilmediğimiz bir haber bu. Ancak böyle bir olasılık bile tüylerimizi diken diken etmeye yetti doğrusu! (Meğerse bundan gayrı daha nice eylemleri varmış tüylerimizi diken vasfına sokacak!)

Açıkça rengini belli eden ve her yazısında Galatasaray düşmanlığı yaparak ülkemizde holiganizme çanak tutan Ercan Saatçi' yi Hürriyet gibi büyük bir gazetede Spor Müdürü olarak görmek istemeyenlerden biriyim!

İyi bir müzisyen olabilir; saygı duyarız. İyi bir taraftar olabilir; saygı duyarız. İyi bir Fenerbahçe yazarı olabilir; ona da saygı duyarız. Ancak apaçık taraf olan ve bunu fanatizm örgüsünde holiganizm ile birleştirerek servis eden bir kişiden tarafsız ve objektif spor müdürlüğü yapması nasıl beklenir. (Herşey ortada açık-seçik değil mi?)

Oldu olacak Selçuk Yula’yı da yardımcısı yapsınlar! Yapmayın, etmeyin, aklın yolu birdir… Sayın Hürriyet Gazetesi büyükleri, sahipleri, etkilileri, iktidarları ya da her ne ise. Böyle bir karar aldıysanız tez vakitte bundan cayın. Bu bir çok okurunuzu kaybetmenize de yol açacaktır. Zaten son dönemlerde bir takım sıkıntılarla uğraşmaktasınız. Bakın şimdiden Facebook’ta protesto grupları oluşturulmuş…

Fikirlerini açıkça belirten insanlardan objektif yöneticilik sergilemelerini beklemeyin gibi kaba; mesnetsiz; dayanaksız; gerçeğe uygun olmayan bir iddiayı dile getirmiyorum elbet. Fikirlerini açıkça belirten ancak bunu yaparken açıkça taraf tutan ve tuttuğu tarafı her zaman kayıran bir kişiden objektiflik beklenemeyeceği aşikardır!

Ercan Saatçi’den spor müdürü olmaz! Olursa gazete çok kan kaybeder. Bizden söylemesi!

(Esas bundan sonraki dönemde de çok kan kaybedecek gazete. Açıkça küfür içeren videoları internette bir numara iken özrü kabahatinden büyük denilebilecek bir özürle durumu geçiştirmeye çalışan Ercan Saatçi'nin müdürü olduğu Hürriyet Spor sayfalarını okumama kararı aldım. Ercan Bey köşesinden kendini savunurken hep kötüyü örnek göstermiştir. kimi yazarlara tek tek seslenmiş ve özel hayata müdahaleden söz etmiş. Sayın yazar, özel hayat dediğiniz şey kamera karşısında edilmiş küfürleri içeriyorsa eğer bizim özel hayatımız yoktur.Bir çok yazarın da olduğunu sanmıyorum. Kendinize eşlik edecek günah keçisi arayacağınıza Türk milletine saygılı bir biçimde özür dileyip köşenizi mühürleyin!!)

Murat HACIOĞLU

 
Toplam blog
: 656
: 1708
Kayıt tarihi
: 08.12.08
 
 

Allah kimisine “Yürü ya kulum” demiş. Ben onu “Yürü, yaz kulum” anladım. Yürü anca gidersin manas..