Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Haziran '13

 
Kategori
Teknoloji
 

Galaxy S4'ten rekor!

Galaxy S4'ten rekor!
 

Teknoloji devi Samsung, "Galaxy S4" modeli ile yine bir ilki başardı ve bu model ile 10 milyon satış barajını geçtiğini duyurdu. 27 Nisan'da tüm dünyaya global anlamda satışa başlayan Samsung, daha bir ay bile olmadan bu rekor satış rakamına ulaşmış oldu. Bu satışı rekor kılan mesele ise Samsung cihazları ve Android işletim sistemine sahip cihazlar arasında en hızlı satış ünvanına sahip olması. Tabi bu seferki satış rekoru ile kendisine rakip olarak gösterilen bir çok firmayı da geri de bırakmış oldu.

Samsung Galaxy S4'ün özellikleri nelerdir?

  Özel zamanları yakalayıp, sevdiklerinizle paylaşmanıza imkan veren Samsung Galaxy S4, görselleri mükemmel görüntüleme deneyimi sunan dünyanın ilk Full HD Süper AMOLED ekranına sahip.
5 inç boyutundaki geniş ekranının 441 PPI özelliğinde olması ise kullanıcılarına eşsiz bir deneyim sunuyor.

  13 MP'lik arka kamerayla donatılan Samsung Galaxy  S4, kullanıcılara heyecan verici kalitede fotoğraf çekme imkanı veriyor. "İkili Kamera" özelliği ile ön ve arka kamerasıyla aynı anda fotoğraf çekip, aynı karede gösterme imkanı sunan cihaz, çektiğiniz her iki fotoğrafı da olabildiğince doğal gösteren, birbirinden farklı çerçeve efektlerinden birini seçip, eşsiz çekim modlarından yararlanmanıza olanak tanıyor. Samsung Galaxy  S4, "Drama Shot" adlı özelliği ile art arda çekilen hareketli nesnelerin olduğu fotoğraflardaki bütün hareketleri, tek fotoğrafta bir araya getiriyor. Ayrıca "Sesli Fotoğraf" özelliği sayesinde ise çektiğiniz fotoğrafların arka fonundaki müzik ve sesleri birlikte kaydederek özel anlarınızın fotoğraflarını olağanüstü bir gerçeklikle paylaşmanızı sağlıyor.

Samsung Galaxy S4 WatchON özelliği nedir?

  Samsung Galaxy S4’ün kendine ait bu video ve film servisi "Samsung WatchON" ile mobil cihaz kullanırken, canlı TV ve direkt video gösterimi gibi içeriklerin daha hızlı ve kolay izlenebilmesini hedefliyor. Samsung WatchON'un eşsiz özelliklerinden biri ise, GALAXY S4'ü bir evrensel uzaktan kumandaya dönüştürebiliyor olması. Böylece telefonunuzdan canlı TV programını, kılavuz üzerinden arayabiliyor ve daha sonra seçtiğiniz herhangi bir içeriği, telefonunuza bağlı Samsung Akıllı TV'nizden izleyebiliyorsunuz.

Samsung Galaxy S4 ChatON özelliği nedir?

  Yine Samsung Galaxy S4 için hazırlanan "ChatON", eğlenceli ve yaratıcı metin mesajları ile yüksek kalitede mVoIP/video sohbet hizmetini birleştirerek bütünleşmiş bir iletişim deneyimi sunuyor. Samsung Galaxy S4 Wi-Fi ve mobil ağ üzerinden arkadaşlarınızla yüksek kalitede video ve ses sohbetleri gerçekleştirmenize olanak tanıyor ve bu sayede kolaylıkla mesajlaşmadan, görüntülü veya sesli görüşmeye 
ya da tam tersine geçiş yapabiliyorsunuz. Ayrıca eşsiz bir paylaşım deneyimini amaçlayan Galaxy S4,
"Ekran Paylaşma" özelliği ile telefon ekranınızı paylaşabiliyor ve bire bir görüşme sırasında, cihazınıza dosya indirme veya yükleme yapmaya gerek kalmadan, arkadaşınızla karşılıklı cihazlarınızı kontrol edebiliyorsunuz.

Samsung Galaxy S4’ün Multimedya özellikleri nelerdir?

  Yüzünüzü, sesinizi ve hareketlerinizi tanıyacak kadar akıllı olan Samsung Galaxy S4, ekrana yakınlaştığınızı anlıyor ve size görmek istediğiniz içeriği gösteriyor. "Temassız Kontrol" (Air Gesture) özelliği ile elinizin havada yaptığı bir hareketle çalan müziği değiştirebiliyor, bir web sayfasında gezinebiliyor veya gelen bir aramayı kolayca kabul edebiliyorsunuz. Samsung Galaxy S4 "Air View" özelliği sayesindeyse kullanıcıların bir e-posta, fotoğraf, video veya S Planner içeriğini açmak zorunda kalmadan parmaklarıyla, ekrana dokunmaksızın ön izleme yapabilmelerine olanak sağlıyor. "Air View" ile internet sayfasını büyütülmüş olarak görebiliyor ya da hızlı aramada kayıtlı bir telefon numarasını ön izleme ile görebiliyorsunuz. Samsung Galaxy S4’ün "Samsung Akıllı Duraklatma" özelliği sayesinde ekranı, baktığınız yere göre yönlendirebiliyorsunuz. Bir video izlerken başka bir yere baktığınızda video duruyor, yeniden ekrana baktığınızdaysa tekrar devam ediyor.

  Bu saydığımız özelliklerin yanında tabiki sizlere anlatamadığımız bir çok özelliği de barındıran Samsung Galaxy S4, Gerçek bir akıllı telefon kullanmak isteyen bütün kullanıcıları gerçekten de kendisine çekmeyi başardı ve uzunca bir süre çıktığı zirveden inmeyi düşünüyormuş gibi durmuyor. Yakından incelediğinizde ise sizi kendinize hayran bırakan Samsung Galaxy S4, gerçekten de hayal bile edemeyeceğiniz bir çok özelliğe sahip.

 
Toplam blog
: 2
: 2123
Kayıt tarihi
: 10.06.13
 
 

Evliyim, İstanbul'da ikamet etmekteyim ve özel bir medya şirketinin, yayınla ilgili departmanı (r..