Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Haziran '13

 
Kategori
Güncel
 

Galiptir çıktığı bu yolda mağlup!

Galiptir çıktığı bu yolda mağlup!
 

YETER ARTIK!

Bu günlerde içimden sadece böyle demek geçiyor. Çünkü gerçekten yetti artık. Mevcut iktidarın halkına karşı yılmadan, durmadan, vazgeçmeden gösterdiği bu zulüm, tahammülsüzlük, insanı değerlerden kaçış gerçekten yetti. Güç budalalığının da bir sınırı var.

18 gün önce sadece oturan insanlara yapılan şok müdahele 18 gün boyunca yaşananlardan sonra hiç geri adım atmadı sadece şekil değiştirdi. (Duran insanlara bile gözaltına alınmasına evrildi). İşin daha acı verici olan yanı yandaşların bu geri adım atmamayı gurur duyma sebebi sayması. Bu insanlar ne ara bu kadar kör olabildi. Onlar her yerdeler işin tuhaf yanı. Şöyle bi kulak kabartın etrafınaza bu müdaheleye tapki koyanlarından uzaklaşın. Bu müdahaleyi meşru gören "ÇOCUĞUN PARKTA ne işi vardı?" gibi akıl almaz tepkiler veren insanlar göreceksiniz.

Olayların ne şekilde sonuçlanacağı meçhul ama şu kesin ki bi millet uyandı ve artık ne yapabileceğinin farkında "galiptir çıktığı bu yolda mağlup" diye bir laf vardır. Buraya cuk oturuyor. Nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın bu millet gücünün artık farkında ve onları da korkutan bu!

 
Toplam blog
: 3
: 186
Kayıt tarihi
: 07.07.12
 
 

Zenci ruhlu ama sarışın bir insanım liseliyim ergenim spordan kültür-sanata iyi veya kötü her kon..