Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ekim '18

 
Kategori
Restoranlar
 

Gastronomi Avcıları Piyono Tuşlarını Yiyecek

Gastronomi Avcıları Piyono Tuşlarını Yiyecek
 

Damak tadını sahip kişilerin şehir şehir peşinden koştuğu lezzetler bu kez Etiler'de karşımıza çıkıyor. Sizin için Etiler’in gözde mekânı Ajjna'yı masaya yatırdım. İşte size mekana özel tüyolar. 

Mekan, hafta sonu en leziz İtalyan mutfağı yemeklerinin ve zengin kahvaltı çeşitlerinin yanında sizi unutulmaz bir piyano ve viyolonsel dinletisiyle buluşturuyor. 

PİYANOYLA BİRLİKTE YEMEĞİN LEZZETİ DE ARTIYOR 

Açıldığı günden bu yana özgünlüğüyle dikkatleri üzerine çeken Ajjna, hafta sonu misafirlerine özel bir piyano dinletisi sunuyor. Deneyimli şeflerin İtalyan mutfağındaki ustalığıyla konuklarına unutulmaz bir ziyafet sunan Ajjna, misafirlerini müzik dolu bir hafta sonu vaad ediyor. Ajjna’da cumartesi günü keyifle akşam yemeğinizi yerken piyano ve viyolonsel dinletisi size tüm yorgunluğunuzu unutturuyor. Pazar günü ise sabah kahvaltınızı yaparken sizleri mest olacağınız piyano dinletisi karşılıyor. 

MAKARNALAR ELDE İŞLENİYOR 

Gastronomi avcılarına lezzet konusunda Rönesans’ı yaşatan Ajjna’ya Usta Chef Sezgin Can ve 25 kişilik ekibi hayat veriyor. Müşterilere en iyi hizmeti sunmak için mutfakta her şey günlük ve taze bir şekilde hazırlanıyor. İtalyan mutfağının en önemli öğelerinden olan makarnalar ise tamamen elde işleniyor. Ödüllü mimar Esat Fişek imzası taşıyan, orta yüzyıl mimarisinden esinlenilerek dekore edilen mekân, konforu önde tasarımıyla şehrin yoğun temposunun verdiği yorgunluğu unutturma fırsatı tanıyor.

GENİŞ MENÜ YELPAZESİ 

Sebze, et ve süt ürünlerini mutfağından eksik etmeyerek yemeklerinde sağlıklı beslenmeyi esas alan Ajjna hem görsel şölen hem de geniş yelpazeli menüsü ile misafirlerine unutulmayacak bir ziyafet sunuyor. Belma Anıl’ın işletme müdürlüğünü yaptığı Ajjna, İtalyan ve dünya mutfağı tariflerinin bir araya gelerek harmanlandığı, farklı sunum ve pişirme tekniklerinin kullanılarak hazırlanan menüsüyle de farkını ortaya koyuyor.

 
Toplam blog
: 37
: 287
Kayıt tarihi
: 04.05.10
 
 

'Dün kendime seni anlattım' adlı şiir kitabıyla 2008 yılında en iyi şiir kitabı dalında Türkiye 3..