Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Mayıs '07

 
Kategori
İzmir
 

Gavur İzmir'in cevabı ne olacak?

Gavur İzmir'in cevabı ne olacak?
 

Ankara’da Tandoğan, İstanbul’da Çağlayan ve İzmir’de Gündoğdu.

Mitinge karadan ve denizden katılım olacak.

İstanbuldaki balıkçılardan görüş alan Sn. Erdoğan’ a İzmir’in balıkçıları bakalım ne mesaj verecek?

“Gâvur İzmir” liler ne diyecekler. Aynı gün anneler günü, katılımcılar analarını da alıp gelecekler.

13 Mayıs Pazar günü hava sıcaklığı 33 ºC

Gündüz miting, akşama Fenerbahçe-Trabzon karşılaşması var. Biz İzmir’de pazarı bekliyoruz.

İzmir Metrosu’nda sabah 07:00’den akşam 22:00’ye kadar 10 dakikada bir yapılan seferler, 13 Mayıs Pazar günü 5 - 7,5 ve 10 dakikalık 5 ek seferle beslendi.

Pazar günü Karşıyaka ve Bostanlı dan Alsancak ve Pasaport iskelelerine seferler konuldu. Sabah 08:00’den mitingin bitimine kadar olan süreçte 15-20 dakikalık periyotlarla sefer yapılacak. Oluşacak yoğunluğa göre sefer saatleri ve güzergâhlarında ayarlama yapılabilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, şehir içi ulaşımının büyük bölümünü karşılayan otobüslerin sefer sayılarını da Pazar günü için sıklaştırdı. Teleferik, Atakent, Buca ve Bornova’dan kent merkezine sabah 06:00’dan gece 24:00’e kadar ek seferler konuldu.

Bu arada İzmir Emniyet Müdürlüğü, mitingin yapılacağı 13 Mayıs günü sabah 08:00’den geçerli olmak üzere trafiğe yönelik bazı düzenleme ve kısıtlamalar getirdi. Buna göre, 1. Kordon’un tamamı (Alsancak Limanı-Konak Pier) ile 2. Kordon’da (Cumhuriyet Meydanı-Gündoğdu Meydanı arası) park yasağı konuldu.

Ayrıca Alsancak Gar Kavşağı’ndan 1. Kordon istikametine ve Alsancak Cumhuriyet Meydanı’ndan Gündoğdu Meydanı istikametine olan yollar trafiğe kapatılacak.

Mitingin yapılacağı Pazar günü şehrin merkezine giden yollarda büyük bir trafik yoğunluğu yaşanacağını göz önünde bulunduran İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, kent merkezine gelecek vatandaşları, özel otomobilleri yerine toplu taşıma araçlarını kullanmaları yönünde uyardı.

 
Toplam blog
: 75
: 1153
Kayıt tarihi
: 03.10.06
 
 

1966 Samsun doğumluyum. KTÜ Mühendislik fakültesi mezunuyum. İzmirde yaşıyorum...