Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Şubat '09

 
Kategori
Futbol
 

Gaziantep oynadı, Fenerbahçe seyretti

Gaziantep oynadı, Fenerbahçe seyretti
 

milliyet.com.tr


Hava soguk, ama seyircisinin sıcacık tezhürtları ile maça başlayan Fenerbahçe, evinde herzaman olduğu gibi galibiyet için ilk dakikalarda kuvvetli rakibi üzerine saldırarak baskı kurmak istiyor.

Gaziantep evideki gibi oynanıyor ama kontra ile seri çıkarak Fener defansını zor durumda bırakmak istiyor. Planlarını bun göre yapmış, ilk dakikalarda Fener ataklarına karşı koyarak, rakibinin hızını azaltmak istiyor.

Fenerbahçe, orta sahayı cabuk geçerse neticeye gider, ama klasik top kayıplarını tekrarlarsa bu maç Fenerbahçe açısından bitmez!!!!(biter ama hüsranla biter)

İlk yarım saatlik dilimde Fenerbahçe Carlos ile iki uzun taç atışı , bir faul atışı ile netice ararken, sağdan soldan kanatlardan etkili olmak için yüklendi ama ilk 15 dakikada çok net pozisyona giremedi. Bunda Antep'in ayağa pas yapan, topu iyi kullanan etkili futbolcularının olmasıda önemli bir etken oldu..

Fenerbahçe kaleye etkili şutlar atamaması, eski kalecisi Murat'ın çok rahat oynamasına sebep olmakta, orta sahada kaptırdığı toplarlada Antep Fener kalesine daha etkili ve organize gelmesine neden olmaktadır.

Fenerbahçe daha istekli ve cnlı oynamalı, birileri bu maçın hiç bir çaba sarfetmeden kzanılamayacağını onlara söylemeli..

Guiza yürüyen hayalet gibi, şu ana kadar hiç bir varlık gösterememesi, seyircinin artık ona tahammül etmemesi, onun açısından tehlike çanları çalmaya başladı. Birebirde rakip ceza sahasında adam bile geçememekte.

Fenerbahçe'li futbolcular topu kaleye bir tuttursalar gol gelecekte..Antep maçı uyutmssa..


Haken Ögür Türkalp için birşey söylemek gerekirse, maçı iyi idare etmeye çalışıyor, ama bir iki faulü es geçerek Fenerbahçe'nin gol yemesine sebep olacaktı.

İkinci Yarı

Fenerbahçe adeta gol pozisyonuna girmeden bitirdiği ilk yarının ardından silkelenmesi gerek, Semih oyuna girip forveti ikilemeli, futbolcular kısaca bu maçı kazanmak istediklerini göstermeliler..


Fenerbahçe Semih ve Kazım ile bir çıkış yolu bulabilrse maçı lehine çevirebilir ama şu anda üçte ikilik bölüm bitti, Antep kendi evindeymiş gibi rahat ve top oynarken Fenerbahçe sadece seyrediyor. Semih Guiza ile iklisi ve Kazım nekadar etkili olacak göreceğiz, ama defansta Yasin yine klasik hatalarını tekrarlamazsa Fenerbahçe belki bu kötü ve rezil futbolu ile, bir puanı belki kurtarır..

Ben bu kötü futbol uynayan Fenerbhçe'nin nasıl maç kazanacağını hiç sanmıyorum. Gaziantep Saraçoğlu'nda adeta futbol dersi veriyor, ama anlayana..Bu takımı bu hale getirenler utansın, resmen Fenerbahçe seyircisine eziyet ediyorlar..Yazık... Çok yazık...

VOLKAN, artık Fenerbahçe'yi bu kötü ve rezil oyunundan her zaman olduğu gibi forvet veya orta saha futbolcusu değil, kaleci Volkan kurtarmakta, daha düne kadar kötü oynuyor denilen, yerden yere vurulan kleci Volkan, resmen alınan punlarda başrol oynuyor.

Koskoca seksen dakika geçmesine rağmen, Fenerbahçe kendi evinde bir tek etkili pozisyona giremezken, Gaziantep oynadığı güzel futbolun neticesini Erman'ın attığı güzel golle alıyordu.

Alex, nerdesin be birader, Kazım'ın sağdan ısrarla yaptığı ortaya nefis vole ile filelere göndererek eşitliği sağladı. Ama Josicco'yu oyuna alıpta bir kaç dakika sonra sakatlanıp oyundan çıkması takımı on kişi bırakması, bu maçta oynamayacaksında hangi maçta oynayacak.Nasıl bir transfer bu, kim alıyor, Fenerbahçe'ye beş paralık faydası olmayan ama milyonlarca dolar zarara sokanları şiddetle kınıyorum. Bu kriz ortamında...

Maç 1-1 bitti, Fenerbahçe iki puanmı kaybetti, yoksa bir puanı zormu kurtardı..

Kısaca bu dede ile hem paralar, hem itibar kaybetmeye devam ediyoruz. Malesef...

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 319
: 6405
Kayıt tarihi
: 14.06.06
 
 

25.08.1963 İstanbul doğumluyum. A.Ö.F İşletme mezunuyum. 8 sene profesyonel kalecilik yaptım. (Ey..