Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1976 lise mezunu emekli ev hanımıyım. Evli ve 3 çocuk annesiyim. Gayrımenkul danışmanlığı yapmaktayım.  M.E.B'na bağlı yemek, pasta, rölyef, tahta boyama, mefruşat ve yağlıboya resim çalışmaları sertifikalarım var. TRT sanatçısı şefliğinde 4 yıldır koroda bulunuyorum. Yemek yapmak, gezmek, müzik ve internet hobilerim ara..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Din kisvesi altında sapıklık..

Bu güzel yazınızdan dolayı sizi kutluyorum.Siz, çok güzel ifade etmişsiniz olaylar karşısında duygularınızı ve Büyük Atatürk'ün sözleri ile tamamlamışsınız. Söyleyecek bir söz bulamadım. Saygılar,mutlu ve hoşça kalın.

04 Mayıs 2008 16:10
Bir “Kadınlar Günü” yazısı

merhaba ; Ruhen zayıf, kalben zayıf, fikren zayıf insanlar dayakçı oluyor. Babasından şiddet görüyor ders alacağına tatbik ediyor.Demek ki bu virüs bulaşıcı ve ilacı yok. Belki çaresi bulunurda babadan oğula herkes bir kaşık içer ve düzelir.Eğitim diyoruz ama bazılarına o da caydırıcı etki yapmıyor demek ki çünkü verdiğiniz oran oldukça yüksek.Şiddet olmayan ortamlarda sevgiyle ve mutlu kalın

09 Mart 2008 23:56
Ölüme mahkum

merhaba,bu haber beni çok fazla üzdü ve etkiledi. Hemen Hürriye Gazetesi'nin verdiği mail adreslerine kendi adıma ve ailecek affedilmesi için mail attık.Lütfen herkes te duyarlı olsun ve göndersin.Genç adam napmış,suçu neymiş? mesele, halkı aydırmamak,örtbas etmek.İnsan hakları nerede ? Afganistan nerede? Herkes çok iyi düşünmeli.....Bu örneklerden ders almalı...Sevgiyle ve mutlu kalın.

04 Şubat 2008 19:11
 
Toplam blog
: 10
: 2078
Kayıt tarihi
: 07.11.07