Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mayıs 1988 Kocaeli-Gölcük doğumlu ikizler burcuyum. Lise mezunuyum. Edebiyat, şiir, psikoloji ve felsefeyle yakından ilgiliyim. Yazmak her zaman en büyük tutkum olmuştur ve burdayım.

 
 
tanıksız anların sarhoşluğunda

Şiiriniz çok güzel olmuş.Kaleminize sağlık...

17 Aralık 2008 00:12
Ahiret inancı olmasaydı?

dünyadaki düzenin tek sebebi dindir.eğer din olmasaydı ahlak,vicdan vb.de olmazdı.dinin emrettikleri ile insanlar kendilerine bir yol çizerler alabildiklerine göre yaşarlar.sadece cennet cehennem kavramlarını düşünerek hareket eden insanlar belli görevleri yerine getirirler fakat hissedemezler,o sevgiyi, coşkuyu huzuru ruhlarında ve bedenlerinde hissedemedikleri için bir yerlerde tıkanırlar ve daha fazla ilerleyemezler ilerleselerde eski bir arabanın yolda gitmesi gibi tekliyerek arasıra durarak ilerler.sevmek lazım sevmek.korkmak değil kaçmak değil yüzleşmek lazım. benliğimizle yüzleşmek

14 Aralık 2008 01:52
Terkediyorum

satırlarınızı okurken benide alıp götürmenizi istedim küçük bir çocuğun eve gelen her misafirin arkasından ağlaması gitmek istemesi gibi.dilerim gidişiniz sizi mutlu eder birde not giderken arkanıza bakmayın ki aklınız arkada kalmasın.yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın:)

29 Ekim 2008 17:49
 
Toplam blog
: 0
:
Kayıt tarihi
: 14.08.07