Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ocak '16

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Geçen ay en çok hangi diziyi konuştuk?

Geçen ay en çok hangi diziyi konuştuk?
 

Dünyayı saran savaş tehlikesini bir yana atıp, bölgemizdeki halkların birbirini yemesine göz yumarak, güney doğumuzdaki terör belasını da görmezden gelerek, halkımızın uyutulmasına en büyük katkıyı yapan televizyon programları, yerli dizileri konu alacağımız bu yazımızda, bizim uyumamıza neden olan yerli dizilerden söz edeceğiz.

Öyle ya yerli diziler hem gösterildikleri kanallarda, hem de güzide basınımız da yer alarak, bizlerin daha rahat uyumasını sağlıyorlar(!)

Gelişmiş ülkelerin, bizim gibi gelişmekte olan ülkelere ne kadar silah sattıklarını falan bir kenara bırakıp, dizilerimizin ne kadar çok konuşulduğunu irdelemek, ülke insanı olarak bizleri mutlu ediyor.

İşte Milliyet Blog, dizelerle ilgili magazinsel konular en fazla okunan yazılar kategorisinde yer alıyor. Milliyet Blog Haftalık Bültene bir gözatın. Dizilerle ilgili yorum ve haberlerin ne kadar fazla okunduğunu görürsünüz.

Bizde bu yazımızda bu konuya el atıp, yerli diziler içinde adından en fazla söz ettiren dizi sıralamasını yazacağız.

Aralık ayının en çok konuşulan dizisi belli oldu!

Geride bıraktığımız yılın son ayında ekranda hız kazanan yerli dizilerin haber yarışında en çok “Eşkıya Dünya’ya Hükümdar Olmaz”ın konuşulduğu belirlenmiş.

Medya takip ajansı Interpress’in araştırmasına göre, Aralık ayında gösterilen eski yeni 77 yerli dizi hakkında toplam 4 bini aşkın haber yayınlanırken, zirvede 353 haber ile “Eşkıya Dünya’ya Hükümdar Olmaz” dizisinin yer aldığı tespit edilmiş.

İkinci sırada “Eve Dönüş” 158 haberle yer alırken, üçüncü sırada ise 150 haberle “Poyraz Karayel”in olduğu tespit edilmiş.

Interpress’in yaptığı incelemede, geride bıraktığımız Aralık ayında televizyonda gösterilen ve ilk on sıra içinde yer alan diğer yerli dizilerin ise Kırgın Çiçekler, Kara Ekmek, Paramparça, Kara Sevda, Analar ve Anneler, Arka Sokaklar ve Kiralık Aşk’ın olduğu belirlenmiş.

Gördüğünüz gibi basınımız, halkımız neyi talep ediyorsa onu haberleştirerek, halka ve hakka hizmete devam ediyor!

 

 

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..