Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ekim '18

 
Kategori
TV Programları
 

Geçen Haftanın (15 - 21 Ekim 2018) En Çok İzlenen Dizileri!

Geçen Haftanın (15 - 21 Ekim 2018) En Çok İzlenen Dizileri!
 

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 15 - 21 Ekim 2018 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 30 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren, Öne çıkan dizilerin, haftanın dizi karnesini aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

Çukur (Show), Söz (Star), Yasak Elma (Fox), Egenin Hamsisi (TRT1), Can Kırıkları. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (ATV), Ufak Tefek Cinayetler (Star Tv), Kadın (Fox),  Koca Koca Yalanlar (Kanal D), Sen Anlat Karadeniz (Atv), Çocuklar Duymasın (Kanal D), Jet Sosyete (TV8),  Bizim Hikaye (Fox), Avlu (Star), Bir Zamanlar Çukurova (Atv), Arka Sokaklar (Kanal D), Gülperi (Show Tv), Kızım (Tv8), İstanbullu Gelin (Star),  Aşk ve Mavi (Atv), Payitaht Abdülhamid (TRT1), Erkenci Kuş (Star Tv), Bir Deli Rüzgar - Final ( Fox Tv), Bir Umut Yeter (Kanal D), Kalk Gidelim (TRT1),Yeni Gelin (Show Tv), Elimi Bırakma (TRT), Ağlama Anne (Atv), Bir Litre Gözyaşı (Kanal D) ve Savaşçı (Fox Tv) dizilerinin yeni bölümleri yayınlandı.

HAFTANIN DİZİLERİNDE ;

Total’in ilk sırasında ATV'nin sevilen dizisi  Sen Anlat Karadeniz 14,80 ile bu hafta da birinci sırada yer aldı.  Total'in 10.sırasında Fox Tv'in "Bizim Hikaye" dizisi 6,26 ile yer alıyor.

AB’nin ilk sırasında; yeni karakterlerin ilavesiyle "Çukur" 11,59 puanla yer alıyor. TRT1'nin Payitaht Abdülhamid dizisi, AB'de aldığı 5,22 puan ile 10.sırada yer alıyor.

 

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK ONA GİREN DİZİLERE GÖZ ATALIM!

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.

 

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE:

Total ilk 10 :

1.Sen Anlat Karadeniz 26.Bölüm (Atv).......................14,80 - 37,71

2.Bir Zamanlar Çukurova 6.Bölüm (Atv)....................12,51 - 31,55

3.Kadın 35.Bölüm (Fox Tv).........................................10,94 - 28,23

4.Çukur 38.Bölüm (Show Tv)......................................10,78 - 26,29

5.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 111.Bl.(Atv).......7,97 - 20,37

6.Gülperi 6.Bölüm (Show Tv)......................................7,49 - 18,25

7.Söz 55.Bölüm (Star Tv)..............................................7,41 - 17,83

8.Arka Sokaklar 491.Bölüm (Kanal D)........................6,95 - 16,77

9.Savaşçı 51.Bölüm (Fox Tv).........................................6,80 - 17,36

10.Bizim Hikaye 43.Bölüm (Fox Tv)............................6,26 - 14,22

 

AB’de ilk 10 :

1.Çukur 38.Bölüm (Show Tv).....................................11,59 - 28,34

2.Bir Zamanlar Çukurova 6.Bölüm (Atv)...................10,85 - 29,41

3.Kadın 35.Bölüm (Fox Tv).........................................9,11 - 23,99

4.Sen Anlat Karadeniz 26.Bölüm (Atv).......................9,06 - 25,84

5.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 111.Bl.(Atv).......8,21 - 21,61

6.Elimi Bırakma 13.Bölüm (TRT1)..............................6,69 - 16,85

7.Erkenci Kuş 16.Bölüm (Star Tv)...............................6,16 - 16,66

8.İstanbullu Gelin 58.Bölüm (Star Tv)........................6,09 - 16,15

9.Ufak Tefek cinayetler 37.Bölüm (Star).....................5,26 - 14,69

10.Payitaht Abdülhamid 57.Bölüm (TRT1)..................5,22 - 13,69

 

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

1.SEN ANLAT KARADENİZ : ATV'nin iddialı dizisi 26.bölümünde TOTAL'de aldığı 14,80 puanla haftanın dizileri arasında bu hafta da ilk sırda yer alıyor.

Nefes'in en zorlu sınavı!

Vedat'ın kurşunu Tahir'in merhametsizliğinin bedeli olurken, Nefes can çekişiyor. Vedat demir parmaklıklar ardında duvarlara, Tahir Karadeniz'e Nefes diye ağlıyor. Nefes Tahir'in yakarışlarını duyup sevdiğine tekrar yol olacak mı? Bunca işkenceye rağmen hayata tutunmayı asla bırakmamış olan Nefes, bugüne kadar hep başkalarına nefes oldu. Şimdi kim ona nefes olacak, kim can verecek? Nefes yaşam savaşı verirken Yiğit annesinin zor durumda olduğunu hissetti. Anne ve oğlu birbirine bağlayan kuvvetli bağ Nefes'in hayatta kalmasını sağlarken, Yiğit için de aynı şey geçerli olacak mı? Ay Işığında Uluyan Kurt, Mavi Tüylü Geyik olmadan hayatta kalmayı başarabilecek mi?

 

2.BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA : Atv'nin 70'li yıllarda geçen bir olayı anlatan 'Bir Zamanlar Çukurova' bu hafta bir basamak yükselerek Total'de aldığı 12,51 reyting puanı ile 2.sıraya yükseldi.

Yılmaz intikam peşinde!

Bir Zamanlar Çukurova'da heyecan her hafta daha da artıyor. Yılmaz'ın öldüğünü zanneden Züleyha, sevdiği adam için dua ederken aftan yararlanan Yılmaz cezaevinden çıkıp Demir'den intikam almak istiyor. Züleyha ile evlenen Demir'in, Yılmaz'a duyduğu öfkenin nedeni ise belli oldu! Demir'in Züleyha ve Yılmaz gerçeğini bilerek evlendiği ortaya çıktı. Şimdi merak edilen ise bebekle ilgili gerçeği öğrenip öğrenmeyeceği… Yeni bölümde Bir Zamanlar Çukurova'da tüm dengeleri değiştirecek olan Ali Fekeli ortaya çıkıyor. Hangi tarafta olacağı merak edilen Fekeli, yeni bölüme adeta damgasını vuracak.

 

3.ÇUKUR : Show Tv'nin sevilen, heyecan veren dizisi Çukur AB'de aldığı 11,59 reyting puanı ile ikinci sıradan üçüncü sıraya geriledi.

 

Çukur'un 38. Bölümünde; Karakuzuların bozgununa uğrayan Koçovalılar, hızlıca toparlanıp yeniden atağa geçecekler. Selim, ne pahasına olursa olsun babası İdris’le bağlantı kurabilmek için çabalayacak. Aliço’nun İdris’in kapısını çalması gelecekteki fırtınanın ilk sinyallerini verecek. Sultan’ın yanında İdris’in geçmişte âşık olduğu Meliha’nın adının söylenmesi tansiyonu tırmandıracak.

Cumali’nin Yıldız’la buluşması merakla beklenecek. Bu sırada Koçovalıların karşısına yeni bir tehdit unsuru çıkarken tehlike ve aksiyonun dozu da artacak.

4.KADIN : Fox Tv'nin sezon dizisi Kadın 35.bölümde Total'de 10,94 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında, geçen hafta olduğu gibi 4.sırada yer alıyor.

Enver ile kavgasından sonra evi terk eden Şirin soluğu Suat’ın yanında alır. Ona kalacak yer ayarlamasını isteyen Şirin’in aklında çok farklı planlar vardır. Bir anda Enver’in kapısına giden Sarp ise artık kafasındaki soru işaretlerinin açıklığa kavuşmasını istemektedir.

Hastalığı ilerleyen Bahar, ani bir şekilde hastaneye kaldırılır. Hatice de kızını kaybetme korkusuyla baş başa kalmıştır. Arif’in Bahar’a aşık olduğunu anlayan Hatice, kızının artık mutlu olmasını istemektedir. Hatice’ye olan itirafından sonra Arif de Bahar’a karşı kartlarını daha açık oynamaya karar vermiştir.

 

5.EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ : Atv'de yer alan Oktay Karnarca'nın mafyavari dizisi AB'de aldığı 8,21 reyting puanı ile bu hafta geçen hafta olduğu gibi aynen 5.sırada yer alıyor.

Çakırbeyliler, Muzi'nin tuzağı karşısında!

Çakırbeyliler, Muzi'nin tuzağı karşısında ölümle burun buruna gelmiş, hem devleti hem ailesi için can vermeye hazır olan Alparslan kendini amcalarının önüne atmıştır. Bir yerlerde kendisini beklediğini düşündüğü Özlem'e kavuşması an meselesidir. Çektiği acılar yaşından büyük olan Hızır'ın ise aileden birini daha kaybedecek gücü yoktur. Bir yandan çok güçlü düşmanlarla savaşırken diğer yandan içlerinden birinin hain olduğu düşüncesi onu çok yıpratmıştır. Bu süreçte kimseye soluk aldırmadan başladığı işi bitirmeye çalışan Muzi de hırsıyla Ateş'in hayatını tehlikeye atmaktadır. Gelinen son noktada, hain ile ilgili büyük sırrın ortaya çıkmaması için tek bir yol vardır; Davut'un ölümü... Ateş'in vakit kaybetmeden yaptığı plan, başına geleceklerden habersiz bir caniyi evine kadar davet eden Davut'un sonunu hızlandırır. Öngörüleri sayesinde olacakları tahmin eden Ünal Kaplan dahi bu büyük kaybın önüne geçemeyecektir.

KANALLARA GÖRE SIRALAMA :

Total grubunda ilk on: Atv 3 dizi  ve Fox Tv 3 dizi ile yer alıyor. Show Tv 2 dizisi ile sıralamada.. Star Tv ve Kanal D. birer dizi ile yer alıyor.

AB’de ilk on: Atv 3 dizi ve Star Tv 3. dizi yer alıyor.  TRT1 2 dizi. Show Tv ve  Fox Tv  birer dizi yer almıştır.

Bu haftanın kanalı; ATV  Total 3 dizi, AB'de 3 dizi ile bu hafta da haftanın kanalı olmuştur.

 

Ekim ayının sonlarına yaklaştığımız şu günlerde, TRT1'in Diriliş Ertuğrul dizisi 5.sezonun yeni bölümü başlamadı.  122 bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı, ama çok yakında denmesine rağmen net bir tarih yok.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Total ve AB Reyting ölçümleri MedyaRadar sayfasından alınmıştır.

  • *Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..