Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Eylül '18

 
Kategori
TV Programları
 

Geçen Haftanın (17 – 23 Eylül 2018) En Çok İzlenen Dizileri!

Geçen Haftanın (17 – 23 Eylül 2018) En Çok İzlenen Dizileri!
 

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 17 Eylül - 23 Eylül 2018 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 25 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren, Öne çıkan dizilerin, haftanın dizi karnesini aşağıda bilgilerinize sunuyorum. Bu hafta sezonun iddialı dizileri olan; Çukur, Söz, Ufak Tefek Cinayetler, Sen Anlat Karadeniz, İstanbullu Gelin ve Yeni Gelin gibi iddialı diziler de başladı.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

Çukur (Show), Söz (Star), Yasak Elma (Fox), Koca KocaYalanlar (Kanal D), Egenin Hamsisi (TRT1), Ufak Tefek Cinayetler (Star Tv), Sen Anlat Karadeniz (Atv), Nefes Nefese (Star Tv), Kızım (Tv 8), Çocuklar Duymasın (Kanal D),  Bizim Hikaye (Fox), Avlu (Star), Bir Zamanlar Çukurova (Atv), Meleklerin Aşkı - Final (Show Tv), Arka Sokaklar (Kanal D), Gülperi (Show Tv), İstanbullu Gelin (Star),  Aşk ve Mavi (Atv), 4N1K İlk Aşk (Fox Tv), Erkenci Kuş (Star Tv), Bir Deli Rüzgar ( Fox Tv), Kalk Gidelim (TRT1),Yeni Gelin (Show Tv), Elimi Bırakma (TRT), Keşke Hiç Büyümeseydik (Show Tv) dizilerinin yeni bölümleri yayınlandı.

HAFTANIN DİZİLERİNDE ;

Total’in ilk sırasında ATV'nin sevilen dizisi  Sen Anlat Karadeniz 13,37  ile birinci sıradan başladı.  Total'in 10.sırasında Star TV'nin 'Avlu" dizisi 5,60 ile yer alıyor.

AB’nin ilk sırasında; yeni karakterlerin ilavesiyle Çukur" 10,63 puanla yer alıyor. Avlu dizisi Total'de olduğu gibi  5,46 puan ile AB'nin son sırasında yer alıyor.

 

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK ONA GİREN DİZİLERE GÖZ ATALIM!

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE:

Total ilk 10 :

1.Sen Anlat Karadeniz 22.Bölüm (Atv).......................13,37 - 36,38

2.Çukur 34.Bölüm (Show Tv)......................................8,68 - 23,18

3.Bir Zamanlar Çukurova 2.Bölüm (Atv).....................7,98 - 21,31

4.Söz 53.Bölüm Star Tv................................................7,24 - 19,38

5.Arka Sokaklar 487.Bölüm (Kanal D).........................7,01 - 19,37

6.Erkenci Kuş 12.Bölüm (Star Tv.)...............................6,67 - 19,20

7.Elimi Bırakma 9.Bölüm (TRT1).................................5,79 - 16,41

8.Ufak Tefek Cinayetler 33.Bölüm (Star Tv)................5,71 - 14,57

9.Gülperi 2.Bölüm (Show Tv).......................................5,60 - 14,84

10.Avlu 12.Bölüm (Star Tv)..........................................5,20 - 14,50

 

AB’de ilk 10 :

1.Çukur 34.Bölüm (Show Tv).....................................10,63 -25,98

2.Sen Anlat Karadeniz 22.Bölüm (Atv)........................9,11 - 25,70

3.Ufak Tefek Cinayetler 33.Bölüm (Star Tv).................7,48 - 21,87

4.İstanbullu Gelin 54.Bölüm (Star Tv).........................7,09 - 22,11

5.Bir Zamanlar Çukurova 2.Bölüm (Atv).....................7,09 - 22,11

6.Erkenci Kuş 12.Bölüm (Star Tv.)................................6,69 - 18,48

7.Söz 53.Bölüm Star Tv..................................................6,37 - 17,08

8.Elimi Bırakma 9.Bölüm (TRT1)..................................6,33 - 17,81

9.Arka Sokaklar 487.Bölüm (Kanal D)..........................5,59 - 13,68

10.Avlu 12.Bölüm (Star Tv)...........................................5,46 - 15,42

 

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

1.SEN ANLAT KARADENİZ: ATV'nin iddialı dizisi TOTAL'de aldığı 13,37 puanla yer alıyor. Bu yüksek puanla İlk beşin birinci sırasında yer aldı.

Suyun altında yaşam savaşı

Tahir suyun altında yaşam savaşı verirken Nefes ise Vedat'la karşı karşıya kalır. Gözünü karartan Nefes, Tahir olmadan yaşamaktansa ölümü mü tercih edecek? Ceylan'ın kızı olduğunu öğrenen Nefes anneliğini sorgulamaktadır yoksa bu da Vedat'ın bir oyunu mudur?

Vedat'tan kurtulduklarını düşünüp, mutlu günlerine dönen Kaleli ailesi genişlemektedir. Asiye'nin hamileliği evde herkesin yüzünü güldürürken, Vedat intikam peşinde gezer. Öldü sanılan Vedat'ın ilk hedefi kim olacak?

 

2.ÇUKUR : Show Tv'nin sevilen dizisi Çukur AB'de aldığı 9,11 reyting puanı ile ikinci sırada yer aldı.

Çukur'un 34. Bölümünde; Çukur’da bir dönem kapanmıştır.

İdris Koçovalı’nın “Çukur’u İstanbul’da sanırlar ama bilmezler İstanbul Çukur’dadır” sözleri mahallenin darmaduman olmuş sokaklarında yankılansa da o günlerden eser yoktur. Beklenmedik bir saldırıyla güç kaybeden ve dağılan Koçovalıların ne durumda olduğu büyük bir merakla beklenirken, Çeto (Erkan Avcı) ve Mahsun’un (Berkay Ateş) liderleri olduğu Karakuzular Çetesi, Çukur’da yeni bir dönem başlatacak. Sezon finalinde kim olduklarını görmediğimiz ve taş üstünde taş bırakmayan Karakuzular Çetesi ile Koçovalılar’ın yüzleşmesi heyecanla beklenecek.

Bu savaşta en büyük Koçovalı olan Cumali’nin yer alıp almayacağı da belli olurken, Çukur’dan, ailesinden ve Sena’dan tamamen uzağa düşen Yamaç’ın nasıl toparlanacağı ve Çukur’u tekrar ele geçirmek için savaşıp savaşmayacağı cevap bulacak. Saadet’ini ve tüm umudunu yitiren Vartolu’nun hamleleri de merak uyandıracak. Yeni sezonda Çukur’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

3.BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA : Atv'nin yeni dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova 2. bölümünde Total'de aldığı 7,98 reyting puanı ile 3.sırada yer alıyor.

Çiftlikte mücadele şimdi başlıyor!

Birbirlerine duydukları sonsuz aşkla herkesi ekran başına kilitleyen Züleyha ve Yılmaz'ı artık daha acımasız bir hayat bekliyor. Herkesten kaçıp sığındıkları Yaman Çiftliği'nde işler bekledikleri gibi gitmiyor. Kıskançlık, öfke ve hırstan gözü dönmüş insanlara karşı zorlu bir mücadele başlıyor. Hünkar, Züleyha ve Yılmaz'ın büyük sırrını öğrenince gücü ve vicdanı arasında zor kararlar almak zorunda kalıyor. Oğlu Demir'in Züleyha'ya olan aşkının da farkında olduğundan, atacağı her adımdan emin olmak istiyor. Bir tarafta adam öldürmüş ve kaçak yaşayan Yılmaz, diğer tarafta hamile olduğundan şüphelendiği ve hayatıyla ilgili herkese yalan söyleyen Züleyha! Hünkar'ın bildikleriyle nasıl bir karar vereceği merak konusu. Her şeyden habersiz olan Yılmaz için artık hayat daha acımasız, daha zor… Çiftlik çalışanlarının eziyeti, Demir'in ilgisi ve Hünkar'ın karşı koyulamaz gücü Züleyha'nın canına tak ediyor. Yılmaz'ı çiftlikten ayrılmak için ikna etmeye çalışırken, sevdiği adamın hapse girme gerçeğiyle de yüz yüze geliyor.

Gece yarısı çiftliğin kapısına dayanan jandarma, çiftlikteki her şeyin yeniden yazılmasına mı sebep olacak? Yoksa çiftlikteki her şeyin değişmesine ilk adım mı olacak?

 

4. UFAK TEFEK CİNAYETLER : Star Tv'nin "Herkes kendi hayatında ufak tefek cinayetler işlemiş midir?" sloganlı dizisi bu hafta ilk 5 dizi arasında 4.sırada yer alıyor. AB'de 7,48 reyting puanı ile...

Sarmaşık’ın ağır topları sorgu odasında!

Merve, Pelin, Oya ve Arzu… Mahşerin dört atlısı tekrar bir arada. Yine alabildiğine zarif, göz alıcı ve bir o kadar da tehlikeliler. Çünkü ufak tefek cinayetler ve daha büyükleri tam da böyle işlenir. En karanlık işlerin icabına en ışıltılı yerlerde, herkesin gözü önünde bakılır.

Edip cinayetinden sonra görülecek çok fazla hesap, verilecek çok fazla savaş var. Başkomiser Kemal, cinayeti bir an önce aydınlatmaya kararlı. Nihayet Sarmaşık’ın ağır topları sorguya çekiliyor ve Kemal sonuca varıyor!

Diğer yandan, Kerim Adil Sağlam, bütün karanlığıyla Sarmaşık'a çöküyor. Birden güneşli dünyalarını kara bulutlar sarıyor.

Bundan sonrası, daha kanlı, daha sert fakat çok daha etkileyici olacak, belli. Aşk kokusu, suç rüzgarına karışıp, dolaşıyor Sarmaşık'ta...

 

5. SÖZ : Star Tv'nin savaş konulu dizisi yeni sezonda bütün hızıyla devam ediyor. Total'de aldığı 7,24 reyting puanı ile 5.sırada yer alıyor.

Başka bir kimlikle hayatına devam eden Yavuz’un yaşadığı acılar hala dinmemiştir. Üniformasından ve Tim’den uzak olmanın zorluğu bir yana, yalnız hayatında ona eşlik eden şey kâbusları ve kaybettiklerinin acısıdır. Ama unutmak bir kenara dursun, bu acılar daha da büyükleriyle sınanacaktır!

Son yıllarda ülkemizin yaşadığı terör saldırılarına bir yenisini daha eklemek isteyen Kasap lakaplı Dragan Ratkoviç, İstanbul’da art arda eylemler düzenlemek için harekete geçer. Canlı bombalarla bütün ülkeyi tehdit eden Dragan’ın yetkililerden tek bir isteği vardır. Yavuz Karasu!

Böyle olağanüstü bir durumda, düğün hazırlıkları için İstanbul’da olan Tim ve Erdem diğer güvenlik güçleriyle birlikte bombaları durdurmak için görevlendirilir.

Yavuz, Dragan’ın isteğini öğrendiğinde canını seve seve feda etmekten çekinmeyecektir. Operasyonda yetkili isimlerden olan Savcı Derya buna karşı çıksa da Yavuz’un kaybedeceği tek şey, artık onun için değersiz olan canıdır.

Tim, Yavuz’un yaşadığını bilmeden ona destek olmak için var gücüyle çabalarken özledikleri ve ölümüne her gün üzüldükleri komutanlarıyla yolları kesişmek üzeredir.

Ama Yavuz’u teslim almak Dragan’ın büyük planının sadece bir parçasıdır. Ülke güvenliğini tehdit eden bir plan için düğmeye basan Dragan’ın düzenlediği bu saldırılar, birçok vatandaşımız gibi, Savcı Derya ile Yavuz’a da derinden sarsılacakları acılar yaşatacaktır.

 

KANALLARA GÖRE SIRALAMAYA GÖZ ATARSAK:

Total grubunda ilk on: Star Tv 4 dizi. ve Atv ve Show  2'er dizi. Kanal D ve TRT1  birer dizi ile yer almıştır.

AB’de ilk on: Star Tv. 5 dizi. Atv 2 dizi. Show ve Trt1 2'er dizi yer almıştır.

Bu haftanın kanalı; Star Tv. Total'de 5, AB'de 4 dizi ile haftanın kanalı olmuştur.

Eylül ayının son haftasına girdiğimiz şu günlerde neredeyse bütün sezon dizileri başladı.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Dizi reytingleri TNS ölçümlerinden, görseller ve diziler hakkında bilgi dizi tanıtım sayfalarından alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..