Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Eylül '17

 
Kategori
TV Programları
 

Geçen Haftanın (18 – 24 Eylül 2017) En Çok İzlenen Dizileri!

Geçen Haftanın (18 – 24 Eylül 2017) En Çok İzlenen Dizileri!
 

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 18 - 24 Eylül 2017 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 30 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren, haftanın dizi karnesini aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

Geçen Hafta Gösterimdeki Diziler :

İsimsizler, Söz, Kırgın Çiçekler, Kayıt Dışı (Yeni), Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Dolunay, Tutsak (Yeni), Meryem, Seven Ne Yapmaz, No:309, Türk Malı, Kanatsız Kuşlar, Ver Elini Aşk, Bizim Hikaye, Aşk ve Mavi, Şevkat Yerimdar, Arka Sokaklar, Kalp Atışı, İstanbullu Gelin, Yalaza, Kalbimdeki Deniz, Fazilet Hanım ve Kızları, Yeni Gelin, Yalaza (Yeni Dizi), Sevdanın Bahçesi (yeni), Rüya (Final), Savaşçı, Çocuklar Duymasın, Cennetin Göz Yaşları (Yeni), Masum (Yeni) ve Ateşböceği dizilerinin yeni bölümleri yayınlandı.

Haftanın dizilerinde ;

Total’in ilk sırasında bu hafta Star Tv’nin Söz, 8,36 reyting puanı ile bu hafta da birinci sırada yer aldı. Total’in 10.sırasında Atv’nin yeni dizisi ‘Seven Ne Yapmaz’ 3.bölümünde aldığı 4,41 puanla 1o. sırada yer aldı.

AB’nin ilk sırasında, Kanal D’nin "Meryem" dizisi bu hafta 7. bölümde aldığı 7,98 puanla birinci sırada yer almıştır. Fox Tv’nin yeni dizisi ‘Kayıt Dışı’ AB’de de aldığı, 4,92 puanla 10.sırada yer aldı.

GEÇEN HAFTA YENİ BAŞLAYAN DİZİLER :

Geçtiğimiz hafta Fox Tv'de Erkan Petekkaya'nın yeni dizisi Kayıt Dışı Fox Tv ekranlarında ilk bölümü geldi. Total'de pek başarı göstermese de AB'de 4,92 puanla onuncu sırada yer aldı.


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90

 
Salı akşamı ekranlara gelen Kanal D'nin yeni dizisi Tutsak'ın ilk bölümü ekranlara geldi. İlginç bir dizi. Salı günü ekranlara gelen 3 dizi arasında 3 kategoride 3.sırada yer aldı.

tutsak

 
Trt1'in yeni dizisi Yalaza cumartesi akşamı ekrana geldi. İki kategoride de başarılı olamadı. Total'de (1,5/4,23) 5.sırada yer aldı. AB'de (2,91/8,52) günün dizileri arasında 5.sırada yer almıştır.
yalaza-dizisi-trt1-620x320
 
 
Pazar akşamı Kanal D'nin yeni dizisi "Masum" yer almıştır. Oyuncular; Haluk Bilginer, Nur Sürer, Ali Atay, Okan Yalabık, Serkan Keskin, Tülin Özen ve Bartu Küçükçağlayan. Her iki kategoride de başarılı olamamış, 6.sırada yer almıştır.
 
masum
 
 
Pazar akşamı Cennetin Göz yaşları Atv'de yer almıştır. Berk Atan ve Almila Atan başrolü paylaşıyor. Aynı şekilde reytinglerde başarılı olamamıştır.
images cennetin
 

Bu hafta en çok izlenen ilk ona giren dizlere göz atalım.

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.

Geçen Haftanın En Çok İzlenen Dizileri:

Total ilk 10 :

1.Söz 13.Bölüm (Star Tv)..................................................8,36 - 24,03

2-Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 72.Bölüm (Atv)....7,11 - 21,54

3.Bizim Hikaye 2.Bölüm (Fox Tv)...................................6,53 - 18,78

4.Aşk ve Mavi 33.Bölüm (Atv).........................................6,49 - 17,08

5.Şevkat Yerimdar 17.Bölüm (Fox Tv)…………………………5,92 - 15,69

6.Arka Sokaklar 449.Bölüm (Kanal D).............................5,90 - 15,56

7.Kırgın Çiçekler 89.Bölüm (Atv).....................................5,85 - 17,54

8.Savaşçı 13.Bölüm (Fox Tv)............................................5,76 - 16,93

9.Yeni Gelin 17.Bölüm (Show Tv).....................................5,57 - 15,84

10.Seven Ne Yapmaz 3.Bölüm (Atv)……………………………4,41 - 13,03

AB’de ilk 10 :

1.Meryem 8.Bölüm (Kanal D)..........................................7,98 - 24,43

2-Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 72.Bölüm (Atv)....7,74 - 21,89

3.İstanbullu Gelin Star Tv (Star Tv)................................7,10 - 18,20

4.Söz 13.Bölüm (Star Tv).................................................6,83 - 19,18

5.Bizim Hikaye 2.Bölüm (Fox Tv)...................................6,73 - 20,87

6.Şevkat Yerimdar 17.Bölüm (Fox Tv)………………………..5,61 - 14,47

7.Ver Elini Aşk 3.Bölüm (Kanal D)..................................5,47 - 20,87

8.Dolunay 12.Bölüm (Star Tv)…………………………………..5,36 - 15,41

9.Savaşçı 13.Bölüm (Fox)................................................5,07 - 14,28

10.Kayıt Dışı 1.Bölüm (Fox Tv).......................................4,92 - 14,11

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

1.SÖZ : Star Tv’nin beğenilen dizisi Söz 13.bölümünde Total’de aldığı 8,36 puanla haftanın dizileri arasında bu hafta 1.sırada yeni sezona başladı.

75921
 
Görevden alındıktan sonra sivil hayata dönen Tim’in günleri askerlik özlemiyle geçmektedir. Terör saldırıları ise hala devam etmekte, gelen acı haberler ülkeyi yasa boğmaktadır. İnzivaya çekilmiş olan Yavuz, Çolak’ın avukatından gelen bir haberle harekete geçer. Tim’in de Yavuz’a katılmasıyla birlikte kendilerini büyük bir terör eyleminin ortasında bulurlar. Bu eylemin sonucunda ise onları büyük bir sürpriz beklemektedir.
 
2.MERYEM : Kanal D’nin yaz dizisi Meryem artık sezon dizisi olarak devam ediyor. 8.bölümünde AB’de aldığı 7,98 reyting puanı ile 2.sırada yer alıyor.

gitme-meryem-meryem-8bolum-20-eylul-cars

Meryem 8. Bölümde Oktay’ın oyunlarının son kurbanı Savaş oluyor; bir seçim yapmak zorunda kalıyor! Savaş’ın planı sonucu bir araya gelen Oktay, Meryem ve Derin arasında büyük yüzleşme gerçekleşir. Meryem, taşıdığı yükün altında ezildiğini ve gerçekleri Savaş’a anlatacağını itiraf eder. Meryem’i durdurabilmek için harekete geçmeye hazırlanan Derin’in sıktığı silah sonucu, Oktay yaralanır. Oktay, eline geçirdiği kozu sonuna kadar kullanmaya hazırlanır. Derin’in tutuklanma ihtimaline karşı Savaş bir tercih yapmak zorunda kalır. Meryem ile ailesi arasında kalan Savaş, yeni bir sınav verecektir.

3.EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ : Atv’nin Salı akşamları ekranlara gelen macera dizisinin 72.bölümünde AB’de aldığı rekor 7,74 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında bu hafta yeni sezonunda 3 sırada yer aldı.

0x0-72-bolum-foto-galeri-1505484306368

Hızır ölümle dans ediyor

Hızır Çakırbeyli tüm işlerini İlyas'a devredip memleketine yerleştikten sonra ailesiyle, alıştığı sorunlardan uzakta alışılmadık bir mutluluğa sahip olmuştur. Onca yaşanan sıkıntıdan sonra bir nebze huzur bulan ailenin tadının kaçacağı günler ise çok uzakta değildir. İntikamının peşine düşen düşmanlar Hızır'ın yakasını bırakmazlar.

Ünal Kaplan ile birlikte tüm masa üyelerinin ortak kararı Hızır'ın bir an önce gelip masaya oturması yönündedir. İstihbaratın içindeki kendine yakın güçleri maşa olarak kullanan CIA, büyük kıyım için hazırlanmaktadır. Olayın ehemmiyetinin farkında olan herkes bir yandan Hızır'a kurulan pusuların ardını araştırırken diğer yandan dönüşünü sağlamaya çalışır.
Peşinde ölümle gezen Hızır'ın dönüp işlerin başına geçmekten başka çaresi yoktur. Tabi eğer bunun için hala zamanı varsa…

4.İSTANBULLU GELİN : Star Tv’nin sevilen dizisi 18.bölümünde AB’de aldığı 7,10 reyting puanı ile bu hafta da 4.sırada yer almıştır.

75970

Faruk –Süreyya aşkında neler yaşanacak?
Süreyya’nın büyük sırrı öğrenip, açıklama beklemeden ortadan kaybolması Faruk’u perişan etmiştir. Her yerde Süreyya’yı arayan Faruk umudunu kaybetmemek için mücadele ederken, Boranlar Süreyya’dan gelebilecek acı habere karşı temkinlidir. Hayatının en zor döneminde olan Faruk, Adem gerçeği ile yüzleşirken Süreyyasız nefes alamadığını iyice hissetmektedir. Esma ise tüm yaşanılanları hazmetmekte zorlanmakta, hem Süreyya’ya hem de Adem’e gitgide bilenmektedir

5.BİZİM HİKAYE : Fox Tv'nin yeni dizisi Hazal Kaya ve Burak Deniz'in başrolu oynadığı Bizim Hikaye 2.haftasında, AB'de aldığı 6,73 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında ilk 5'e girmeyi başardı.

DJ_c_QqWkAERWov

Rahmet’i evinde kızıyla yakalayan Haşim sinirini Fikri’den çıkartır. Fikri ise yediği dayağın acısını karşısına ilk çıkan Hikmet’e kafa atarak çıkartır. Bu olaya şahit olan Barış müdahale etmek istese de Filiz engeller. Barış’ın Filiz’in yaşamını kolaylaştırmak için kendince bulduğu çözüm olayların daha da karışmasına sebep olur.
Fikri’nin maaş günü ortadan kaybolması tüm ailede panik yaratır ve her yerde Fikri’yi aramaya başlarlar. Fikri’nin kaybolması Barış ve Filiz’i Yunanistan’da sonlanacak maceralı bir yolculuğa sürükler. İstanbul’a dönüşlerinde Barış Filiz’le arasını düzeltmeye çalışırken, Cemil de Filiz’i polis gecesine davet eder. Filiz’in yokluğunda İsmet’e bakan Şeyma’nın bir anlık dalgınlığı tüm korkularıyla yüzleşmesine sebep olur. Elibolların evini idare etme işi Tülay’a kalırken, Fikret tehlikeli deneyleriyle evdeki herkesi uğraştırır. Haşim’in yaptıklarına rağmen Rahmet’in Müjde’ye ders vermeye devam etmesi aralarında yeni heyecanların oluşmasına neden olur.

Her iki kategorinin ilk on’da yer alan dizileri :

Söz, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Meryem, Bizim Hikaye, Şevkat Yerimdar ve Savaşçı her iki grupta yer alan diziler olmuştur.

KANALLARA GÖRE SIRALAMAYA GÖZ ATARSAK:

Total grubunda ilk onda: Atv; 4 dizi. Fox Tv; 3 dizi. Star, Show Tv ve Kanal D; birer dizi ile yer almıştır.

AB’de ilk onda: Fox Tv; 4 dizi. Star Tv; 3 dizi. Kanal D; 2 dizi. Atv bir dizi ile yer aldılar.Bu haftanın kanalı; AB'de 4 dizi ve Total'de 3 dizi ile Fox Tv. haftanın kanalı olmuşlardır.

YENİ DİZİLER :

SİYAH İNCİ (Star Tv) :

Başrollerini Tolgahan Sayışman ve Hande Erçel'in oynadığı iddialı dizi Siyah İnci 28 Eylül Perşembe akşamı Star Tv'de ekranlara geliyor.

siyah-inci

Konu: Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal (Hande Erçel) ve Kenan’ın (Tolgahan Sayışman) aşkı, Vural’ın (Berk Hakman) kasabaya gelişi ve Hazal ‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişecek ve iki sevgilinin hayatları alt üst olacak.
2017 - 2018 dizi sezon dizilerinin başlaması ile bütün kanallarda yarış başladı. Hangi diziler başarılı olacak? Reytinglerde öne çıkan dizileri hep birlikte göreceğiz.

Yeni sezon bütün oyuncularımıza, yapımcılarımıza ve kanallara hayırlı olsun.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..