Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Şubat '18

 
Kategori
TV Programları
 

Geçen Haftanın (19 - 25 Şubat 2018) En Çok İzlenen Dizileri!

Geçen Haftanın (19 - 25 Şubat 2018) En Çok İzlenen Dizileri!
 

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 19 - 25 Şubat 2018 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 33 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren, haftanın dizi karnesini aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

Geçen Hafta Gösterimdeki Diziler :

Çukur, Söz, Kırgın Çiçekler, Siyah Beyaz Aşk, Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ufak Tefek Cinayetler, Kızlarım İçin, Alija, Diriliş Ertuğrul, Meryem, Sen Anlat Karadeniz, Bizim Hikaye, Kanatsız Kuşlar, Vatanım Sensin,  Yuvamdaki Düşman, Arka Sokaklar, Aşk ve Mavi, İstanbullu Gelin, Şevkat Yerimdar, Payitaht Abdülhamid, Yeni Gelin, Kalbimdeki Deniz, Fazilet Hanım ve Kızları, Bahtiyar Ölmez, Kalk Gidelim, Gülizar, Adı Zehra, Savaşçı, Çocuklar Duymasın, Cennetin göz Yaşları, Jet Sosyete ve Aslan Ailem dizilerinin yeni bölümleri yayınlandı.

 

HAFTANIN DİZİLERİNDE ;

Total’in ilk sırasında bu hafta Sen Anlat Karadeniz 5.bölümünde aldığı 21,36 reyting puanı ile bu haftada ilk sırada yer aldı. Total'in 10.sırasında Atv Tv'nin Aşk ve Mavi dizisi aldığı  7,22 puanla yer aldı.

AB’nin ilk sırasında;  Bu hafta "Diriliş Ertuğrul" 107.bölümünde aldığı 19,14 puanla AB'nin birinci sırada tekrar  yer aldı. TRT1'in "Mehmetçik Kut'ül Amare" dizisi AB'de aldığı 6,84 puanla 10.sırada yer alıyor.

 

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK ONA GİREN DİZİLERE GÖZ ATALIM!

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.

 

Geçen Haftanın En Çok İzlenen Dizileri:

Total ilk 10 :

1.Sen Anlat Karadeniz (Atv) 5.Bölüm............................21,36 - 40,78

2.Diriliş Ertuğrul  107.Bölüm (TRT1)............................14,47 - 27,28

3.Çukur 17.Bölüm (Show Tv).........................................11,70 - 2427

4.Söz 34.Bölüm (Star Tv)...............................................11,52 - 23,93

5.Kadın 17.Bölüm (Fox Tv).............................................10,23 - 20,96

6.Arka Sokaklar 470.Bölüm (Kanal D)............................8,43 - 17,24

7.Savaşçı 33.Bölüm (Fox Tv)............................................8,28 - 17,19

8.Bizim Hikaye 23.Bölüm (Fox Tv).................................8,08 - 17,99

9.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 91.Bölüm (Atv)....7,79 - 16,41

10.Aşk ve Mavi 54.Bölüm (Atv)........................................7,22 - 15,05

 

AB’de ilk 10 :

1-Diriliş Ertuğrul 107.Bölüm (TRT1)..............................19,14 - 35,51

2.Sen Anlat Karadeniz 5.Bölüm (Atv).............................14,85 - 27,86

3.Çukur 17.Bölüm (Show Tv)..........................................14,09 - 30,16

4.Kadın 17.Bölüm (Star Tv).............................................9,91 - 19,97

5.İstanbullu Gelin 38.Bölüm (Star Tv).............................9,65 - 19,93

6.Ufak Tefek Cinayetler 17.Bölüm (Star Tv).....................9,13 - 18,58

7.Söz 34.Bölüm (Star Tv)..................................................8,70 - 18,69

8.Vatanım Sensin 46.Bölüm (Kanal D)............................8,55 - 19,55

9.Payitaht Abdülhamit 39.Bölüm (TRT1)........................7,66 - 15,82

10.Mehmetçik Kut'ül Amare 5.Bölüm (TRT1).................6,84 - 15,46

 

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

 

1.SEN ANLAT KARADENİZ : Atv'nin yeni dizisi  bu hafta da 5.bölümü ile haftanın dizileri arasına Total'de aldığı 21,36 puanla birinciliğini devam ettiriyor. İki haftadır Diriliş Ertuğrul dizisinin tahtına oturdu.

Tahir pes etmiyor!

Nefes ve Yiğit'in Rusya'daki özgürlük hayalleri, Vedat'ın onları yakalamasıyla suya düşer. Tahir, Batum'da Nefes'ten gelecek "sağ salim vardık" haberini beklerken, Vedat, Nefes'ten oğlunu da ayırır, Yiğit'i annesinin kollarından koparıp İstanbul'a gönderir. Nefes şimdi yabancı bir memlekette yapayalnız Vedat'ın zalim ellerindedir.

Tahir ise yüzlerce kilometre öteden çok acı bir şekilde Nefes'in her çığlığına tanık olur. Nefes'in Yiğit'i kendisine emanet ettiğini duyar ve Vedat'ın silahından çıkan merminin sesiyle büyük bir karanlığın içine gömülür. Artık hayatının tek bir amacı vardır. Ölü ya da diri, Nefes'i Vedat'ın ellerinden almak ve Yiğit'i kurtarmak.

Karadeniz'de ise, Mustafa kardeşinin hayatı karşılığında kaçırdığı Eyşan'la uğraşırken, Asiye hiç istemediği eltisi Mercan'a bohça götürmek zorunda kalır ve elbette Asiyeliğini yapar. Ancak çok geçmeden gelen bir mesaj, Asiye'nin yüreğinde büyük bir yangını başlatır. Kocası onu başka bir kadınla aldatmaktadır! Asiye tabancasını kaptığı gibi Mustafa'sının peşine düşer.

 

2.DİRİLİŞ ERTUĞRUL : TRT1'in sevilen dizisi AB'de aldığı 21,36 reyting puanı ile bu hafta da 2.sırada yer alıyor.

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtmiş, başta Emir Saadeddin olmak üzere herkes neye uğradığını şaşırmıştı. Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda bir bir anlatan Ares, Ertuğrul’un bütün iddialarını doğrulamıştı.

Sultan, Ares’in itiraflarından sonra ne yapacak? Emir Saadeddin’e ne ceza verecek? Sultan, Emir Saadeddin’i idam edecek mi? Yoksa Emir Saadeddin kurtulmanın bir yolunu bulabilecek mi?

Ertuğrul’un bundan sonraki hamleleri ne olacak? Sultanın hatunu Mahperi ve Atabeği Altunaba, yaşananlar karşısında Ertuğrul’a ne yapacak? Ertuğrul, saray oyunlarını bertaraf edebilecek mi? Mahperi ve Altunaba’nın taht oyunlarına karşı nasıl mücadele edecek?

Turgut, Ertuğrul’un buyruğuna ve Bamsı’nın ısrarlarına rağmen Çavdar Obası’nı Kayı Obası’na uzak bir yere kurmuştu. Bunu Marya aracılığıyla öğrenen Titan ve Angelos ise iki oba arasındaki yola baskın vermiş, Aslıhan ve Hafsa’yı ele geçirmişlerdi. Haberi duyduktan sonra çılgına dönen Bamsı, Turgut’u suçlamış, ikili arasındaki gerilim artmıştı. Bamsı ve Turgut, Aslıhan ile Hafsa’yı kurtarabilecek mi? Hamile olan Hafsa’ya ne olacak? Bebeğini kaybedecek mi?

3.ÇUKUR : Show Tv'nin fenomen dizisi bu hafta 17.bölümünde 3.sıradaki yerini koruyor. Haftanın dizileri arasında AB'de aldığı 14,09 reyting puanı ile 3.sırada yerini kuruyor.

Çukur’un 17. bölümünde; Vartolu’nun evinden çıkan cenaze tüm dengeleri sonsuza kadar değiştirecektir. Çukur’daki yüzleşme serisi hiç olmadığı kadar sert devam edecektir. Çukur’a gelen davetsiz misafir fırtına etkisi yaratacaktır. Başta Yamaç, Sena ve İdris olmak üzere herkes başına geleceklerden bihaberdir. Çukur’da dengelerin sarsıldığı, çalkantılı bir dönem başlıyor. Sena'nın da abisi olan çılgın polis Komiser Emrah (Alperen Duymaz) Çukur'a geliyor. Ortalık bir anda karışıyor. Sana ağabeyi ile sürpriz karşılaşması onu ağlatıyor. (1)

 

 4.SÖZ : Star Tv’nin Söz dizisi 34.bölümünde Total’de aldığı 11,70 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında bu hafta da 4.sırada yer alıyor.

Nazlı’nın hayatı Timin yetişmesine bağlı...
Dört bir yanı teröristler tarafından sarılan Tim köşeye sıkışmıştır. Amansız bir mücadelenin tam ortasındayken Agah'ın sürpriz planı bütün dengeleri değiştirir.

Derman'ın emriyle adamları hemen harekete geçer. Derman'ın adamını teşhis eden Nazlı, hain bir tuzakla kaçırılır. Tim hemen harekete geçer. Karabatak yaralı olmasına rağmen canını dişine takıp Nazlı'yı bulmak için yemin eder. Zamana karşı kıyasıya bir yarış başlar. Eğer Tim zamanında yetişemezse Nazlı'nın hayatı sona erecektir.

Bu sırada Yavuz da annesinin katiliyle ilgili babasından şok edici bir bilgi öğrenir.

Keşif ekibine katılan Keşanlı ve Çaylak ise beklemedikleri bir saldırıyla karşı karşıya kalırlar. Çatlak ağır yaralanır. Üstelik bir harabede sıkışırlar ve yardım çağrılarını kimse duyamaz. Çaylak, Keşanlı'nın kollarında şehit olmak üzeredir.

5.KADIN : Fox Tv'nin ilgi çeken dizisi Kadın, Star Tv'nin Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile yer değiştirdi 5.sırada yer aldı. AB'de aldığı 10,23 reyting puanı ile haftanın dizileri arasına bu hafta 5.sıradan girdi.

Şirin'in tüm yalanları bir bir ortaya çıkarken kızları arasında kalan Hatice ne yapacak? 

Şirin yüzünden Bahar’ın evden gitmesini isteyen Hatice, Bahar’ın tepkisi karşısında ne yapacağını bilemez ve utanır. Şirin’in yalanlarından sıkılan Enver ise Hikmet’ten öğrendiklerinden sonra Şirin’e olan öfkesine engel olamaz. Enver, artık Şirin’in hiçbir söylediğine inanmamaya karar verir ve Şirin ile arasına mesafe koyar. Bahar’ın her kötü gününde yanında olan Arif’in, bu kez Bahar’ın yanında olmasına ihtiyacı vardır. Bu kötü olay ise Bahar ve Arif’i biraz daha yakınlaştırır. Şirin tüm olanlardan sonra söylediği yalanları düzeltmek yerine bir hamle daha yapar. Bunun farkına varan Enver, Şirin’in değil Bahar’ın yanında olmaya karar verir. Eski evine dönmeye karar veren Bahar’ı ise zor günler beklemektedir.

 

HER İKİ KATEGORİDE İLK ON'DA YER ALAN DİZİLER :

Çukur (Show),  Söz (Star), Kadın (fox), Diriliş Ertuğrul (TRT1) ve Sen Anlat Karadeniz (Atv) her iki grupta yer alan diziler olmuştur.

 

KANALLARA GÖRE SIRALAMAYA GÖZ ATARSAK:

Total grubunda ilk onda: Atv ve Fox Tv . 3 dizi.  Star Tv, TRT1, Show Tv  ve Kanal D birer dizi ile yer almıştır.

AB’de ilk onda: Star Tv 4 dizi,  TRT1 3 dizi. Atv, Show Tv ve Kanal D birer  dizi ile yer almıştır

Bu haftanın kanalı; Star Tv. AB'de 4 dizi ve Total'de 1 dizi  ile haftanın kanalı olmuştur.

 

Bu hafta, geçen haftanın kopyası gibi olduğunu görüyoruz. Sıralama neredeyse hiç değişmiyor. İzleyici beğendiği diziyi her hafta takip ediyor.

Keyifli Seyirler...

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

(1) https://www.youtube.com/watch?v=XCXDl5kkfi0

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..