Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ocak '16

 
Kategori
TV Programları
 

Gecenin Kraliçesi'ne yeni Reyting şoku!

Gecenin Kraliçesi'ne yeni Reyting şoku!
 

Gecenin Kraliçesi ekibinin çektiğini kimse çekmemiştir. Daha 3 bölümü yayınlanan dizinin bu kadar sert ve fazla eleştiriyle muhatap olmak zorunda olması sıkıcı bir durum olsa gerek. Star'ın Meryem Uzerli odaklı reklamlar yapması, gün olarak tartışılabilecek bir güne yerleştirmesi, oyunculuk performanslarının yeterli olmaması gibi onlarca eleştiriye maruz kalan dizinin son bölümü dün gece yayınlandı.

Star'ın geçen hafta tutan diziyi özetsiz olarak yayınlama kararı bu hafta da aynen devam etti. 20.00'de başlayan dizi 22.40'ta biterken, bu bölüm hemen ardından yeniden başlatıldı ve 02.00 sularında bitirildi. Yani 6 saat boyunca Gecenin Kraliçesi yayınlandı. Bu konuda geçen hafta eleştiri yapmıştım, o yüzden fazla kaşımak istemiyorum.

Geçen haftaki bölümün ilk 5 içerisine girmeye doğru bir hareket göstermesi ile umutlanan ekip, bu hafta yeniden hayal kırıklığı yaşadı. Dizinin 3.bölümü TOTAL'de 9. , AB'de 10. , ABC'de 9. olabildi. Geçen hafta sırasıyla 5-6-7. sıralarını alan dizinin 3-4 sıra birden düşüş yaşaması ile bastırılan eleştiriler yeniden su yüzüne çıktı.

Meryem Uzerli'nin konuşma ve mimik açısından garip çıkışlar yapması yüzünden Uğur Polat ve Funda Eryiğit'in müthiş performanslarının güme gittiğini ve garibim Murat Yıldırım'ın bu 2 cephe arasında mekik dokuduğunu görüyoruz. Yıldırım adına can sıkıcı bir durum olsa gerek. Hem Meryem'i idare et hem de Polat ve Eryiğit'i yakalamaya çalış derken bölüm bitiyor zaten.

Muhteşem Yüzyıl ile birlikte toplamda 3 Milyon TL harcanmasına neden olan Gecenin Kraliçesi, Fatih Portakal kadar hatta Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın özeti kadar izlenmiyorsa zaten denecek pek de bir şey kalmıyor.

Gecenin Kraliçesi'nin salı gecesinin hayal kırıklığı olarak yazabiliriz artık.

Allah kolaylık versin hepsine.

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..