Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Aralık '15

 
Kategori
TV Programları
 

Gecenin Kraliçesi tarihi belirlendi!

Gecenin Kraliçesi tarihi belirlendi!
 

Gecenin Kraliçesi


Star'ın, yeni yılda sunacağı iddaalı projeleri arasında yer alan Gecenin kraliçesi, nihayet tarihi belirlenmiştir. Kaderimin Yazıldığı Gün'ün, ani final kararıyla Salı gününün boşa çıkıp, yerine aynı eş değer de dizi koyarak, aslında profesyonel karar vererek Kaderimin Yazıldığı Gün, hayranlarını da ilgisini birden çekmesini sağlamıştır. Öncelikle diziye karşı ön yargılı olunmaması için Kaderimin yazıldığı gün'ün, tatmin edici bir finalle sonlandırarak, milyonlarca sevenlerini de tavlaması gereklidir. Aksi taktirde diziye istenmeden kitlenin antipati besleyerek, ön yargılı davranmalarını ve kanal'a küsmeleri riski de bulunmaktadır. Şuandan itibaren sadece sayılı günler kalarak 12 Ocak tarihi Salı gününde ekranlara ilk bölümüyle gelecektir.

Takiplerimi değerlendirerek Sosyal medya üzerinden sadece Türkiye'de, değil, diğer yabancı ülkelerde de oyuncularından ve tanıtımların verdiği etkisiyle ilgi görmektedir. Bu kitle sayılı insanlardan değil, binlercesini oluşturmaktadır. Böylelikle görülen Salı günününde dizi kategorisinin reyting savaşı da iyicene kızışacaktır.

Gecenin Kraliçesi Salı'nın lideri olabilir mi?

Yüzleri özlenmiş oyuncuları kadrosunda barındırdığından dolayı aslında avantajlı gözükmektedir. Kanal, yapımcı eşleşmesinden kaliteninde hat safada sunulacağı da aşikardır. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın, yeni rakibi olacaktır, ama artık fenomen haline gelen bu dizile arasında izlenme oranı savaşında bence kafa kafaya sonuçlanacağını düşünmekteyim. Ab Grubunda ise Gecenin kraliçesine güvenip, iyi sonuç çıkarabilir. 12 Ocak Salı gününü heyecanla beklerken, bir dizi tutkunu olarak şimdikten sabırsızlandım. Sizce Salı gününde iki dev dizi projesi arasında galibiyet kimin olur?

http://www.geceninkralicesi.biz/

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..