Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mart '22

 
Kategori
Güncel
 

GEL, GÜNDE 2 BİN DOLARA ÖLDÜR

UKRAYNA’YA GEL, GÜNDE 2 BİN DOLAR AL, ÖL VE ÖLDÜR!..

Eğer öldürmelerde tecrübeliysen Ukrayna’ya gel!.. Günlük olarak 2 bin dolar al, öl ve öldür!..

Gel, Ukrayna’ya gel; günde 2 bin dolar al, öl ve öldür!..

Hayatta kalırsan çok zengin(!) olursun; sonra başka ülkelerde çıkaracağımız savaşlara da katılırsın!..

Ne büyük iş(!) ve ne büyük para!..

Günde 2 bin dolar!..

İyi para değil mi!..

Peki bu dünya nasıl bir dünya!..

Ya insanlık!..

Hiç düşünmeyelim bunları derim, üzerinde durmayalım; ben, sen, sizler, biz tek tek insanlar, dünyanın bir tek insanı her zaman ve her şartta iyi olsun yeter…

Dünyayı yaşanır kılanların, insanlığa insanlığı öğretenlerin; o bir tek insan olduğunu unutmadan..

Dünya ne kadar kötü olursa olsun…

İnsanlık ne kadar zıvanadan çıkarsa çıksın…

Sen, o bir tek insan ol!..

Şimdi ilgili haberi okuyalım:

“Günlük 2 bin dolar!.. Binlerce yabancı asker Ukrayna'ya koşuyor…

Rusya'nın, Ukrayna'yı işgali 10'uncu gününe girerken, Kiev yönetiminden flaş bir adım geldi. Rus işgaline karşı direnmeyi sürdürmeyi planlayan ülke, kendisiyle beraber savaşacak kişiler için kesenin ağzını açtı.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, yabancı paralı askerlere, yeni yabancı lejyonunun bir parçası olarak Rus birliklerine karşı savaşmaları için, günde 2 bin dolar (28 bin TL) teklif ediliyor. İngiltere, Avrupa ve ABD'de Rus işgali şiddetlenirken, deneyimli askerlerin savaşa katılmasını isteyen internet reklamları görünmeye başladı. The Times'a göre, Silent Professionals adlı işe alım firması, günde 1.000-2.000 dolar arasında bir sözleşme artı ikramiye teklif ediyor.

16 BİN KİŞİ BAŞVURDU

Rusya'nın, Ukrayna'yı işgal etmesinin ardından, Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rus güçlerini püskürtmeye yardım etmesi için, yabancı askerleri çağırdı. Ukraynalı yetkililer, vize şartlarının kaldırılmasının ardından, 16 bin kadar askerin başvuru yaptığını iddia etti. Silent Professionals şunları söyledi: “İşveren ABD merkezli bir şirket. Hem erkek hem de kadın adaylar başvurabilir. Bu görev için yalnızca, Avrupa'nın bu bölgesinde en az 5 yıllık askeri deneyime sahip adaylar dikkate alınacaktır."

Silent Professionals'tan bir yetkili, BBC'ye şunları söyledi: “Ukrayna halkı sadece Ukrayna için değil, tüm Avrupa için özgürlük ve demokrasi için savaşıyor. İnsanlar bu mücadeleyi desteklemek isterse, bunu yapmaları için onları desteklerim." Ukrayna Savunma Bakanlığı sözcüsü Tümgeneral Igor Konashenkov'a göre, yabancı asker tugayına yaklaşık 200 Hırvat katıldı.

ZELENSKİY'E SUİKAST GİRİŞİMLERİ ENGELLENDİ

Haberlere göre, Rusya, Ukrayna Devlet Başkanı'na suikast düzenlemek için başkent Kiev'e Kremlin destekli Wagner grubundan ve Çeçen özel kuvvetlerinden paralı askerler gönderdi. Rusya Federal Güvenlik Servisi'ndeki 'köstebek'ler nedeniyle, şimdiye kadar üç suikast girişimi başarısız oldu. Ukrayna Ulusal Güvenlik ve Savunma Konseyi sekreteri Oleksiy Danilov, Ukrayna televizyon kanallarına şunları söyledi: “Bu kanlı savaşta yer almak istemeyen, Rusya Federal Güvenlik Servisi'nde çalışan insanlardan bilgi aldığımızı söyleyebilirim. Bu sayede Devlet Başkanımızı ortadan kaldırmak için, buraya gelen Kadirov elit grubu yok edildi.”(milliyet.com.tr,05.03.2022)

 

 
Toplam blog
: 94
: 202
Kayıt tarihi
: 16.08.12
 
 

Babam; okumaya, hele de gazete okumaya çok meraklıydı. Aldığı gazeteleri okur, sonra da masama bı..