Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Eylül '10

     
    Kategori
    Futbol
     

    Geleceğe dair

    Geleceğe dair
     

    Aykut Kocaman'ın Askerleri!


    Yazımı maç bitmeden yazmam çok önemliydi, maçın sonucunailşkin bilgileri sonrasında aktarmak pek de inandırıcı olmayacaktı çünkü. Maçın başlamgıç düdüğü öncesi, başlangıç seronomisi, milli marşımız öncesinde kamera tüm oyuncuların yüzünde sırasıyla dolaşıyor. İşte o an dedim ki; Herbirisi asker gibi, "Aykut'un Askerleri, ve kesin galibiyet var."

    Fenerbahçe'li tüm oyuncularda kararlılık ve istek var, Beşiktaş'lılarda ise rahatlık ve güven. Maçın tamamına da bu yansıdı zaten. Beşiktaş bu rahatlıkla ve güven rüzgarı ile oynadı Fenerbahçe ise savaşçı ruhunu, değiştirmeye çalıştırdığı oyun sisteminin izin verdiği ölçüde oyuna yansıtarak oynadı. Forvet oyuncularının biraz daha dikkatli olması halinde çok farklı bir galibiyet çok da uzak değildi.

    Fenerbahçe adına gördüğüm en önemli nokta Aykut Hoca'nın boşa zaman kaybetmediğidir. Kurmak istediği sistem olan, sadece yıldızlara dayalı olmayan, takım oyunu oynayacak ve sadecce oynamak isteyen ve tüm gücünü sahaya yansıtan oyuncuların yer aldığı sisteme doğru ilerlemesidir. Bugün görüldü ki Aykut Hoca takıma bunu kabul ettirmeye başlamış ve hızlı oynayan fakat sonuca oynayan bir Fenerbahçe'yi yakında göreceğiz.

    Artık hiç kimse Hoca ile oyuncular arasındaki polemikleri, Hoca ile yöneticiler arasındaki polemikleri konuşmasın, inancı; desteklenmesi halinde Alex Ferguson'ın Mancester United'ı gibi, Aykut Kocaman'ın Fenerbahçesi hayal değil.

     
    Toplam blog
    : 1
    : 339
    Kayıt tarihi
    : 19.09.10
     
     

    1965 Zonguldak doğumluyum. Erciyes Üniversitesi Eletronik Mühendsiliği 3. sınıfa kadar okudum ve ayr..