Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Eylül '21

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Geleceği Tasarlamak

Doğumdan itibaren insanoğlu geleceğe doğru ilerlemek için çalışmalar yaptı. Geniş kitleler olarak bilimsel, kültürel, teknolojik anlamda hep bir adım ileriye doğru gidebilmek için sınırlarını, konfor alanlarını zorladı. Kişisel olarak ise sahip olduğumuz yaşamın daha iyi olabilmesi için her şeyi sorguladık. Daha iyi bir ev hayalini kurduk, daha yeni bir araba. Yaşadığımız gerçeklik bizim hayallerimiz, sözlerimiz ve titreşimimizin bir sonucudur. İnsanoğlu bilir ki içinde var olan bilgelik geleceği tasarlama adına ona yol gösterici olacaktır.   

 

Yaşantımıza geçmişin getirdiğimiz yükleri taşımak ya da taşımamak kendi elimizde. Yaşamı yeniden kurma ve kurgulama halimizi gözden geçirmeliyiz. Kendi frekansımızı yükselttiğimizde her şey kendiliğinden oluşacaktır. Örneğin; “Ben kendi varlığımı ve bu dünyadaki varlığımı sevgi, şefkat, güvenle, bolluk ve bereket ile kabul ediyor ve buna en uygun olanı yaşamaya niyet ediyorum” dediğimizde kendimiz için oluşan gelecek kurgusunu yönlendirebiliriz. Niyetlerimiz ve kendimizi konumlandırdığımız yer önemlidir. İnancımızı kendimizin daha yüksek bir frekansa geçmesi için kullanmalıyız. 

 

Bilinçaltımız anne rahminden başlayarak kayıt tutar ve sonrasında bu kayıtların doğrultusunda makro evrene mesaj gönderir. Bilinçaltımızda kayıtlı olan kalıplar bizim gelecekteki halimizi etkiler. Oysaki bilinçaltımızın öncesi ve sonrası yoktur. Her şeyi bir bütün olarak alır ve ona göre ilerler. Geleceği tasarlamak ve hayal ettiğimiz gelecekte yaşamak için bilinçaltının dilini öğrenmek ve onun anladığı dili kullanarak yaşamımızı kurgulayabiliriz.  

 

Bugün kendinize bir inanç tohumu ekin ve her gününüzü bu tohumun canlı kalabilmesi için pozitif sözle, duruşla ve aksiyonla destekleyin. Şimdi şu anda buradasın, merkezindesin. Evrende her şey senin merkezinden sana doğru hizalanır. Şimdi sadece andasın. Bedenine yumuşak derin bir nefes al. Kalbindeki ışığa odaklan, sana ait yoldasın, şimdide şu andasın. 

 

Hayatın yol göstericiliğine inanın. 

 

Yaşamınızın bereketle ve bollukla eşleşip birleşmesine niyeten, 

 

Sevgi ve şifayla kalın, 

 

Ebru Demirhan 

 

www.ebrudemirhan.com 

 

@ebrudemirhan.ytm 

 
Toplam blog
: 178
: 43
Kayıt tarihi
: 30.10.18
 
 

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İlkokul Öğretmenliği, Sosyoloji bölümü lisans ve Psikol..