Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Nisan '12

 
Kategori
Haber
 

Geleceğin Türkiye'si

Geleceğin Türkiye'si
 

http://haber.mynet.com/


Bugün dikkatimi çeken üç tane haber tesadüf olabilir mi?

"Türkiye 9. Dönem çocuk meclisi Meclis başkanı Cemil Çiçek başkanlığında toplandı. Özel birleşimde Van Öğrenci Meclisi Başkanı Hacer Eşut'un başörtüsüyle yemin etmesi dikkat çekti."

"Afyonkarahisar valisi il sınırlarında içkiyi yasaklamış!"

"Giresun üniversitesi rektörü Aygün Attar'a Ak Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli kadrolaşma suçlamasında bulunmuş."

İlk iki haber hakkında hiçbir yorum yapmayacağım. Ancak Milliyet Blog'da Aygün Attar hakkında bugüne kadar iki tane yazı yazdım. Birisi 2009 tarihinde Aygün hanımın tam bir Atatürkçü olduğunu, ikinci yazımda da Cumhurbaşkanı tarafından Giresun üniversitesi rektörlüğüne atandığı haberiydi. Bu atamayı memnuniyetle karşılamakla birlikte, daha önceki uygulamalara bakıldığında bu atamanın AKP nin teamüllerine uymadığını da belirtmiştim. Kendisinden önce 2 oyla Giresun Üniversitesi rektörlüğü yapan kişinin atadığı kişilerle çalışamayıp, kendi kadrosunu kurmasını şimdi AKP başkan vekili eleştirmektedir.

Şimdi AKP lilere şöyle bir soru soralım. Siz iktidara geldiğinizden beri devletteki bütün kadroları kendi yandaşlarınızla doldurmadınız mı? Yıldırım Beyazıt Üniversitesi tıp merkezine, neredeyse ismen atamalar yapmadınız mı? Türk Tabibler birliği atamalardan önce yandaşlarınızı noterden tespit ettirip, yayınlamadı mı?

Kendi yaptıklarınızı başkaları yapınca neden rahatsız oluyorsunuz?

Aygün hanım hakkında daha önce yazdığım bloglar...

http://blog.milliyet.com.tr/aygun-attar-i-taniyor-musunuz-/Blog/?BlogNo=174099

http://blog.milliyet.com.tr/aygun-attar-giresun-universitesi-rektoru-oldu/Blog/?BlogNo=355713

 

 

 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..