Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Haziran '07

 
Kategori
Siyaset
 

Gelecek için

Gelecek için
 

Türkiye'nin geleceğine gerçekten umutla bakıyor musunuz? Bu siyasi ortamda, bu terör ortamında, bu ekonomik ortamda ve diğer sıkıntılar varken umutla bakıyor musunuz?

Evet bakmalıyız arkadaşlar. Umutla bakmalıyız. Daha sonra umutlarımızı hayata geçirmek için elimizden gelecek en küçük şeyi bile yapmalıyız. Bu güzel ülkeyi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine, tüm gücümüzle çalışarak en kısa sürede çıkarmalıyız arkadaşlar.

Bunun için yapılması gerekenler belli. İlk olarak aramızdaki sınırtaşlarını kaldırmalıyız. Örneğin şuan elma kurdu gibi Atatürk değerleri önceden planlandığı şekilde kemirilmekte. Dış politikamız çökmek üzere. Halk sıkıntı içinde. Sandıkta gereken yapılmalı.

Terör almış başını gidiyor. Hala bataklığı kurutmak yerine sineklerle uğraşılıyor. Gereken yapılsa üç beş ayda bu sorun bitecek.

Ekonomi düzeldi deniliyor ancak biz düzgün bir ekonominin nasıl olduğunu yaşamadığımız için kandırılıyoruz. Şimdiye kadar çok çok yol alınmalıydı. Bu ülkeyi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarabilmemiz için ekonomik, askeri (tank, uçak imalatı) , kültürel ve düşünce olarak tam bağımsız olmalıyız arkadaşlar.

Örneğin en azından ülkemizdeki petrol ve doğalgazı çıkarabilmeliyiz. Şu an onu bile yapamıyoruz. Çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıktığımızda da Atatürk'ü unutmamalıyız. En başında aramızda sınır taşları olmamalı.

Birllik ve beraberlik içinde tüm sorunlara hep birlikte el atarak çözmeliyiz. Başka yolu yok!!!
 
Toplam blog
: 2
: 292
Kayıt tarihi
: 16.06.07
 
 

Bursa'da yaşıyorum. Bilişim sektöründe çalışıyorum. Bir yıllık evliyim. Düşüncelerimi sizlerle payla..