Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Aralık '12

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Geleneksel oyna genç kal

Geleneksel oyna genç kal
 

Geleneksel oyna genç kal


Aileler ile çocuklarını buluşturma ve güzel zaman geçirmeyi amaç edinen proje, bugün akşam Dursunbey Kapalı spor salonunda ilk sınavını verdi.

Çocukları ve ailelerini bir araya getirmeyi başaran proje sayesinde neşeli saatler geçirildi. Çocukların yanında gençlerin de büyük ilgi gösterdiği proje, spora giriş kapısı olarak gösterildi.

Dursunbey Kaymakamı Yaşar AKSANYAR, çocuklar ile birlikte seksek, yakartop, halat çekme, masa tenisi ve mendil kapmaca oynadı. Yakartop ta iddialı olan Kaymakam AKSANYAR’ı vurmak zor oldu, kaptığı canlar sayesinde uzun süre oyunda kalmayı başaran Kaymakam bey, mendil kapmacada ise Üçeylül İlkokulu Müdür Yardımcısı Enver AKMAN ile yarıştı.

Kaymakam AKSANYAR proje için; Spora giriş kapısı olsun, televizyon ve bilgisayar başlarında zaman geçirmek yerine çocuklar aileleri ile birlikte hem eğlensinler hem de spor yapsınlar istedik, elimizde hazır spor salonu var, insanlarımızın da boş vakti var, neden bunu değerlendirmeyelim dedik ve ortaya geleneksel oyna genç kal diye bir proje çıktı dedi.

Projeden oldukça memnun olan çocuklar bir yandan oyun oynarken diğer yandan aileleri ile birlikte olabilmenin tadını çıkardılar.

Gelin bizlerde bu projeye destek verelim, çocuklarımıza zaman ayıralım, onlar ile birlikte olmanın tadını çıkaralım. Başta Kaymakam bey olmak üzere projeye emeği geçen herkese Dursunbey.com haber sitesi sahibi ve bir baba olarak teşekkür ederim.

Ercan BAL

 
Toplam blog
: 94
: 183
Kayıt tarihi
: 15.11.12
 
 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 1970 yılında ailenin ikinci oğlu olarak Dünya'ya geldim. Eskişeh..